Αλήθεια υπήρχε σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ;;;

Όσοι ήμασταν χτες (6/5) στο Πανθεσσαλικό, είχαμε την ευκαιρία να "θαυμάσουμε" το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού!
Αλήθεια υπήρχε σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ;;;

Βλέποντας τα όσα έγιναν στη στενή γέφυρα που συνδέει τα δύο πέταλα του γηπέδου, από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκαν ερωτηματικά με τη μηδαμινή φύλαξή της!!! Το κακό δεν άργησε να γίνει και από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το ποιος ήταν αυτός  που πρώτος προκάλεσε το είδαμε όλοι! Οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας ήταν αυτοί που ανακάλυψαν πρώτοι την ... κερκόπορτα του σταδίου και φτάνοντας πάνω από το ακραίο κομμάτι της ασπρόμαυρης κερκίδας πέταξαν προς τον κόσμο πυρσούς και φωτοβολίδες, δημιουργώντας σοβαρότατη απειλή!!! Ούτε τότε όμως η αστυνομία συγκινήθηκε, αλλά με μια απάθεια που άγγιζε τα όρια της ολικής αδιαφορίας, τα όργανά της καθόταν και κοιτούσαν τα όσα διεδραματιζόταν πάνω από τα κεφάλια τους...

Τίποτε δε θα γινόταν από όλα αυτά αν η γέφυρα είχε προβλεφθεί να φυλαχτεί (αυτονόητο), κάτι που δεν έγινε και λίγο αργότερα είχαμε τις μάχες σώμα με σώμα, που ασφαλώς δεν τιμούν κανέναν!   

Επίσης οπαδοί της αεκ ήταν αυτοί που 3 ώρες πριν την έναρξη έκαναν ... αισθητή την παρουσία τους με τη ρίψη δακρυγόνων έξω από το πέταλο που τους ... φιλοξένησε!

Αυτά για να ακουστεί η αλήθεια και να μην αιωρούνται εντυπώσεις! 

Διαβάστε ακόμη...