"Είναι κάτι που ονειρευόμουν όταν ήρθα"

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε μετά τη λήξη του τελικού...
"Είναι κάτι που ονειρευόμουν όταν ήρθα"

Αναλυτικά ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που ονειρευόμουν όταν ήρθα. Είμαστε μια νέα ομάδα, στην πορεία βελτιωθήκαμε, γίναμε μια οικογένεια. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι γιατί το θέλαμε πολύ και περισσότερο εγώ».

Για το αν με τη σημερινή του απάντηση έδωσε απαντήσεις: «Δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με απάντηση. Θέλω να αγωνίζομαι σε όλα τα ματς, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον κύριο Ίβιτς. Έχει βοηθήσει πολύ, μας έχει κάνει μια οικογένεια. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και την επόμενη σεζόν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το ποια στιγμή του έμεινε περισσότερο στο θεσμό του Κυπέλλου: «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη. Όλα τα ματς ήταν σημαντικά. Θεωρώ πως όλοι μαζί έχουμε γίνει μια ομάδα, κάνουμε πράγματα και εκτός αγωνιστικού χώρου και όλοι μαζί φτάσαμε σε αυτόν τον στόχο. Θέλαμε όλοι το Κύπελλο, δεν έχεις τη δυνατότητα να κατακτάς πολλούς τίτλους μέσα σε ένα 9μηνο».

Για το αν τον βοήθησε η θέση που αγωνίστηκε: «Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο η θέση. Δεν έχω πρόβλημα όποιον ρόλο κι αν έχω. Πάντα προσπαθείς για το καλύτερο. Σήμερα δεν παίξαμε άσχημα, μπορούμε και καλύτερα. Αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα».

Για το αν είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του: «Όταν κερδίζεις το κύπελλο είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Από αυτή την άποψη ναι. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε σαν οικογένεια αυτό το κύπελλο που το είχαμε ως στόχο από την αρχή της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...