Ώρα τελικού στον Βόλο!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Στις 20:30 η καρδιά των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων θα χτυπάει στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την αεκ...
Ώρα τελικού στον Βόλο!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τoν ΟΤΕ tv, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 4.500 οπαδών του θα προσπαθήσει να φέρει την κούπα στον Πύργο τον Λευκό, για πρώτη φορά μετά το 2003 και να μας απογειώσει, χαρίζοντας ανείπωτη χαρά στον διψασμένο για διακρίσεις κόσμο της ομάδας!

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων τόνισε:   "Έχουμε παίξει μεταξύ μας, παίζουμε όλη τη χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα, γνωρίζουμε τις δυνατότητες της. Σίγουρα είναι ένας σύλλογος που το τελευταίο εξάμηνο λειτουργεί πολύ καλά, έχουν πάρει τους περισσότερους βαθμούς στο β΄γύρο μετά από εμάς, σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο, έχουν έναν έμπειρο και ικανό προπονητή ο οποίος γνωρίζει την ομάδα. Θα έλεγα ότι έχουν σύλλογο δυνατό. Δεν υπάρχει φαβορί, παίζουν μεταξύ τους δυο μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει φαβορί. Πιστεύω ότι ένας τελικός είναι ομαδική δουλειά πάνω από όλα, πολλές φορές εξαρτάται και από τους παίκτες σε τι μέρα είναι, όπως και από το να μας βγουν αυτά που σχεδιάζουμε".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας εκτός αυτό του Γιάννη Μυστακίδη, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και αναμένεται να παρατάξει σε λίγες ώρες την καλύτερη δυνατή 11άδα!

Οι παίκτες μας περιμένουμε να δώσουν και την ψυχή τους για να έρθει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την αεκ και με συγκέντρωση και πάθος μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο!

Διαιτητής του τελικού ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Κομίνης, α' βοηθός ο Μπαλτάς (Αχαϊας), β' βοηθός ο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) 4ος ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), 1ος επιπρόσθετος ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), 2ος επιπρόσθετος ο Θάνος (Γρεβενών) και παρατηρητής ο Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Διαβάστε ακόμη...