«Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι τελικός» (vid)

Ο Τζάλμα Κάμπος θεωρεί πως ο τελικός του Σαββάτου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κατακτήσουν το τρόπαιο και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους.
«Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι τελικός» (vid)

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του στη media day της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

-Στις πρώτες σου δηλώσεις είχες πει πως επέλεξες τον ΠΑΟΚ για να πάρεις τίτλους. Τώρα, είστε λίγες μέρες πριν από ένα ματς τίτλου. Πώς νιώθεις;

«Εχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο από την πρώτη μέρα ως τώρα, αλλά δεν έχουμε ακόμα πάρει κάτι... Νιώθω όπως την πρώτη μέρα. Από την πρώτη μέρα θέλαμε τίτλους και ήρθε η ώρα να παλέψουμε για αυτούς».

-Είναι αυτό το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας σου;

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι... Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι τελικός. Τους τελικούς δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

-Υπάρχει στον ΠΑΟΚ ίδια θετική ενέργεια όπως αυτή που υπήρχε πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι διαφορετική η κατάσταση τώρα... Είναι ένα ματς. Τότε είχαμε δυο παιχνίδια. Ξέραμε πως αν κάτι δεν πάει καλά στο πρώτο ματς, έχουμε δεύτερο ματς για να το διορθώσουμε. Τώρα μιλάμε για ένα και μοναδικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, για να το κερδίσουμε».

-Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως ένας τελικός χρειάζεται πάθος και καρδιά... Συμφωνείς;

«Μπορεί να είναι τελικός, ένα ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά όπως μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια, έτσι πρέπει να μπούμε και σε αυτό. Για τη νίκη. Οταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, οφείλεις να μπαίνεις στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό σου το πώς θα μπορέσεις να φύγεις από το γήπεδο ως νικητής και αυτό πρέπει να γίνει και τώρα».

«Ξέρουμε πώς σκέφτονται οι οπαδοί μας»

Ο Κάμπος μίλησε και για τη σχέση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον κόσμο του...

-Νιώθεις ότι η πόλη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν γι' αυτόν τον τελικό;

«Εχουμε καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους. Να ξέρουν πως αυτό που θέλουν εκείνοι, το θέλουμε και εμείς. Οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν πάντα τη νίκη και πιέζουν γι' αυτό, ακόμα και όταν παίζουμε με τον τελευταίο στο πρωτάθλημα, η θέλησή τους, η πίεσή τους για τη νίκη είναι η ίδια».

-Ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς είπε πως ο ΠΑΟΚ έχει λίγους τίτλους σε σχέση με τη δυναμική του...

«Ολοι ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για τον ίδιο στόχο. Να κάνουμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι και όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Είναι η ευκαιρία μας, είναι ένα ματς. Θα παίξουμε για να το κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...