Οριστικά στο Πανθεσσαλικό!

Μετά και την τελευταία συνάντηση μεταξύ των αρμοδίων φορέων για τη διεξαγωγή του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, υπάρχει οριστική απόφαση για την έδρα, ημέρα και ώρα του αγώνα!
Οριστικά στο Πανθεσσαλικό!

Η απόφαση, παρα τις αντιδράσεις της αστυνομίας Βόλου και της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ για ολιγοήμερη μετάθεση του αγώνα, ήταν να... μην αλλάξει τίποτα από τα προ-αποφασισμένα και συνεπώς ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (6/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Θυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ως εξής:

“Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του”

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ενημέρωση για τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων..

 

Διαβάστε ακόμη...