Λύσσαξαν και βγάζουν χολή!

Μια σοφή ρήση βγαλμένη από την ΠΑΟΚτσήδικη σοφία υπενθυμίζει: "Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ ... γλεντάει"!
Λύσσαξαν και βγάζουν χολή!

Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε από χτες το βράδυ, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Κύζα! Σύσσωμος ο αθηναϊκός τύπος (όχι ο οπαδικός αλλά αυτός που είναι καλυμμένος με τον μανδύα της ανεξάρτητης ενημέρωσης!) βάλει ομαδικά κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα!

Ανθρωπάκια που ζουν για να γλείψουν κανένα ξεροκόμματο από τις ομάδες που αβαντάρουν, επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου δυσφήμιση και προσπάθεια μείωσης της αξίας του τετράμπαλου που γεύτηκε χτες ο πράσινος λαγός στο καμίνι της Τούμπας!

Γράφουν για πέναλτι, άδικη αποβολή και ένα σωρό άλλες περιπτώσεις στις οποίες κατά τη γνώμη τους αδικήθηκε η αθηναϊκή ομάδα. Άσπονδοι εχθροί μέχρι πριν λίγες ώρες "οι τρεις τους", ξαφνικά ... μόνιασαν ενόψει του κινδύνου που έρχεται από τον Βορρά. Όπως μας υπενθύμισαν οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες, ζούμε μέρες του μακρινού 1927, όταν βάζελος, γάβρος και αεκ ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το γνωστό ΠΟΚ με σκοπό το αμοιβαίο όφελος από τη διοργάνωση αγώνων και τουρνουά κάτι που εξελίχθηκε σε μακροχρόνια συνεργασία των τριών ομάδων, ως τα μέσα της δεκαετίας του '60.

Τότε εχθρός τους ήταν η ΕΠΟ, σήμερα είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επιτέλους δίνει σάρκα και οστά σε μια άλλη ρήση της ΠΑΟΚτσήδικης σοφίας (Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@). Τρέμουν οι από κάτω, τους έχει πιάσει σύγκρυο και πανικός, στην ιδέα πως μια πολύ μεγάλη δύναμη από τον Βορρά, έχει ήδη ανατείλει στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Τα καλύτερα ... έφτασαν! Στήριξη στην ομαδάρα μας μόνο όπως ΕΜΕΙΣ ξέρουμε!

 

Διαβάστε ακόμη...