"Με βοήθησε και ο Θεός και σκόραρα"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση μίλησε μετά τη λήξη του ματς...
"Με βοήθησε και ο Θεός και σκόραρα"

 Αναλυτικά ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Δουλεύω στην προπόνηση, προσπαθώ να βελτιώνομαι σε αυτό το κομμάτι. Ένιωθα καλά, ήταν καλά τα χτυπήματα. Όπως είπα και πριν είναι θέμα εξάσκησης. Στην προπόνηση καθόμαστε και στο τέλος και χτυπάμε κάποια φάουλ. Προσπάθησα να κλείσω τα αυτιά μου και έκανα αυτό που κάνω και στην προπόνηση. Με βοήθησε και ο Θεός και σκόραρα».

Για την εικόνα της αναμέτρησης: «Θέλαμε να πιέσουμε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες. Αναγκαστικά μας βρήκε εκτεθειμένους πίσω γιατί θέλαμε να βάλουμε όχι ένα, αλλά δύο γκολ.Ο Παναγιώτης έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε καίριες επεμβάσεις σε εκείνο το σημείο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας. Ο Μπίσεσβαρ ξέρει να κάνει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, να κρατάει τη μπάλα και να δίνει πάσες. Μας βοήθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον επερχόμενο τελικό: «Τελικός μεγάλη κουβέντα... Πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε τελικό στη ζωή μου. Το ήθελα πως και πως ειδικά με αυτή την ομάδα που είμαι από 14 χρονών εδώ. Πρέπει συγκεντρωθούμε σε αυτό από αύριο κιόλας, γιατί έχουμε μεγάλο ματς την άλλη εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμη...