"Είχαμε πίστη για την πρόκριση"

Ο Εβγέν Σάκχοφ μίλησε μετά τη λήξη θριαμβευτικής νίκης-πρόκρισης του Δικεφάλου απέναντι στον Παναθηναικό...
"Είχαμε πίστη για την πρόκριση"

 Αναλυτικά ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής τόνισε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Έτσι έγινε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το χτύπησα με το αριστερό και μπήκε μέσα. Το σημαντικό είναι να είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Για την εικόνα του ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ρισκάραμε πολύ, παίξαμε πολύ ανοιχτά. Είχε πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος. Στο δεύτερο αλλάξαμε λίγο την τακτική μας και δεν είχαν σχεδόν καμία ευκαιρία. Παίξαμε πιο σωστά και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το πόσο πίστευε στην ανατροπή: Πρώτα από όλα, είχαμε πίστη ότι θα βάλουμε όσα γκολ χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση. Παρόλο που σκοράραμε στο πρώτο  ημίχρονο, η τακτική μας δεν ήταν καλή, ήταν καλύτερη στο δεύτερο. Βοήθησε και ο Μπίσεσβαρ που μπήκε και κάναμε αυτό που θέλαμε».

Για τον πανηγυρισμό του: «Δε θυμάμαι, να πω την αλήθεια. Το μόνο που θυμάμαι, ήταν ότι μετά το γκολ που πέτυχα πονούσα σε πολλά σημεία του σώματος μου και έπεφταν οι δυνάμεις μου. Μπήκε ο Κάνιας και κράτησε την ισορροπία».

Για την σημερινή ατμόσφαιρα : «Δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο. Μου άρεσε πολύ που όλος ο κόσμος μας υποστήριζε. Αυτοί μας έδωσαν την ώθηση να είμαστε πιο δυνατοί».

Διαβάστε ακόμη...