Μας εμπαίζουν μπροστά στα μάτια μας!

Το γράψαμε και το ξαναγράψαμε! Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος του αναμενόμενου και μας απογοήτευσε όλους μας!
Μας εμπαίζουν μπροστά στα μάτια μας!

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την προσωρινή τυφλαμάρα που έπιασε τον έναν εκ των δύο επιπρόσθετων, καθώς και τον β' βοηθό της αναμέτρησης που με μια απόφασή τους επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του ημιτελικού και διαμόρφωσαν αποτέλεσμα!

Η φάση είναι πεντακάθαρη την είδε όλη η Ελλάδα, την είδαν και οι δύο προαναφερόμενοι που φρόντισαν όμως επιμελώς και την έκαναν γαργάρα! Και δεν είναι μόνο αυτοί, καθώς στην δυάδα, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε πάει να προστεθεί και τρίτος με σοβαρά προβλήματα όρασης! Πρόκειται για τον παρατηρητή διαιτησίας που όπως γράφεται πάει να βγάλει λάδι τους προαναφερόμενους, καθώς τα είδε όλα καλά!

Ο φαύλος κύκλος που εδώ και χρόνια υπάρχει στον χώρο της διαιτησίας καλά κρατεί, καθώς διαιτητές που όσο ήταν εν ενεργεία αμφισβητήθηκαν έντονα για κάποιες αποφάσεις τους σε κάποια παιχνίδια, όταν αποσύρθηκαν πήραν θέση παρατηρητή διαιτησίας για να κρίνουν διαιτητές που είναι αυτή τη στιγμή ενεργοί ...

Και όπως λέει ο λαός μας: Κόρακας, κοράκου μάτι βγάζει;   

Y.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε: Μεταξύ των άλλων, ο Κομίνης είναι ο διαιτητής ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι μας στη συνοικία με τον παπαναστασιακό (Μάρτιος 2014), υπέπεσε σε πολλά λάθη θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να παραπεμφθεί!

Διαβάστε ακόμη...