"Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό, που σφράγισε την πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά του Κυπέλλου...
"Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο" (vid)

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για το παιχνίδι : «Με ικανοποίησαν. Είχαμε σοβαρότητα παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Μπήκαμε σωστά, κάναμε πολλές φάσεις, βάλαμε 4 γκολ. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια για τη δουλειά, που κάνουμε».

Για τον Δεληγιαννίδη : «Είναι παίκτης, που γνωρίζω καλά, ήμασταν μαζί και στην Κ20 δύο χρόνια. Είναι ένας παίκτης, που προπονείται με την μεγάλη ομάδα, είναι στο ρόστερ, και φυσικά υπολογίζεται. Έχει μέλλον. Η σοβαρότητα, που έχει φάνηκε και σήμερα»

Για το ντεμπούτο του Πρίγιοβιτς : «Σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έπαιξε τελευταία φορά στις 12 Δεκεμβρίου. Χρειάζεται λίγο χρόνο, φάνηκε ότι είναι λίγο βαρύς, είναι κάτι που το περιμέναμε. Έκανε και διπλές προπονήσεις, θα συνεχιστεί αυτό, σύντομα θα είναι έτοιμος».

Για το επερχόμενο ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο: «Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξουμε τέταρτη φορά μαζί, είναι δύσκολο να κερδίσεις τέσσερις φορές την ίδια ομάδα! Εμείς, βέβαια, θα πάμε εκεί για να το κάνουμε. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεπεραστεί, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, μπορούμε να υπολογίζουμε όλους τους παίκτες».

Για τη χρησιμοποίηση δύο φορ : «Θα υπάρχουν παιχνίδια, που θα παίζουμε και με δύο επιθετικούς. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει σε ένα μήνα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, με διαφορετικές ομάδες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την κατάλληλη ενδεκάδα για το κάθε παιχνίδι. Έχουμε τέσσερις επιθετικούς, θα δούμε... Μπορούμε να παίξουμε και με δύο».

Για το ροτέισον : «Όταν κάνεις ροτέισον, σκέφτεσαι το πόσα παιχνίδια έπαιξε ο καθένας και το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε παίκτες, που απέδειξαν και σήμερα ότι μπορούν να παίζουν. Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει και αυτούς. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι απ΄ όσους πήραμε το καλοκαίρι είναι βασικοί. Χρειάζεσαι πάντα λίγο χρόνο να προσαρμοστείς. Τώρα πήραμε άλλους δύο, περιμένουμε άλλον έναν. Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο. Να μπουν γρήγορα στην ομάδα, να καταλάβουν τι ομάδα είμαστε και τι ζητάμε».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου : «Το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος, περιμένουμε την κλήρωση. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μέχρι τότε, έχουμε βαρύ πρόγραμμα. Παιχνίδι με παιχνίδι πάμε, όταν έρθει η ώρα του Κυπέλλου, θα δούμε».

Για το αν έχει εντοπίσει άγχος στους φορ της ομάδας: «Όσο προχωράνε τα παιχνίδια και δεν βάζουν γκολ, λογικό είναι να αγχώνονται, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτό. Αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Μιλάω μαζί τους, προσπαθώ να τους εξηγώ τι θέλει η ομάδα απ΄ αυτούς. Όταν πιέζονται, και δεν έχουν μόνο το γκολ στο κεφάλι τους, το γκολ θα έρθει πιο εύκολα».

Για το αν θα φύγουν παίκτες : «Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες σαν δανεικοί, έχουμε 25 παίκτες. Κάποιοι δεν είχαν καθόλου συμμετοχές, συζητάμε να βρούμε μια καλή λύση για τους ίδιους. Το σημαντικό είναι ένας παίκτης να είναι ευχαριστημένος και να βλέπει και το μέλλον του για 3-4-6 μήνες. Όταν έχεις πολλούς παίκτες, δεν μπορούν να παίξουν όλοι».

Για τον Περέιρα : «Έχω πει ότι είναι δικός μας παίκτης και συνεχίζουμε μαζί του».

Διαβάστε ακόμη...