Rotation, τεσσάρα και ... πρόκριση!

Για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με 4-1 και πέρασε στα προημιτελικά  της διοργάνωσης...
Rotation, τεσσάρα και ... πρόκριση!

Ο Δικέφαλος ντουμπλάρισε τις νίκες επί της ομάδας του Αγρινίου που είχε στον πάγκο του τον Χάβο (προκάλεσε σε 1-2 περιπτώσεις!!!), φτάνοντας εύκολα στο εντυπωσιακό 4-1... Οι παίκτες του Ίβιτς ως το 40ό λεπτό, απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ, είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 66%, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Κυριακίδη που σταματούσε τις προσπάθειές τους.

Το σκορ άνοιξε στο 42ο λεπτό με σουτ του Δεληγιαννίδη, μετά από κεφαλιά πάσα του Κουλούρη και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ μετά από κλέψιμο του Σάκχοφ και μπαλιά πάρε βάλε του Ουκρανού, κλείδωσε την υπόθεση πρόκριση γράφοντας το 2-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με το ψιλόχιονο να πέφτει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ βρήκε στην επανάληψη άλαλ δύο γκολ, αρχικά στο 53ο λεπτό, όταν  ο Σάκχοφ με κοντινό σουτ μετά από κεφαλιά του Κουλούρη στο δοκάρι σκόραρε και στο 77ο λεπτό, δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το οποίο κέρδισε ο Περέιρα και πραγματικά απορήσαμε γιατί διαμαρτυρήθηκε τόσο ο παίκτης του Παναιτωλικού που υπέπεσε στην παράβαση, όσο και ο ... Χάβος που είδε τη φάση μπροστά του!!! Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 64' στη θέση του Μπίσεσβαρ, σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 4-4-2.

Το μόνο που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πάουλο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο (!!!) και από κοντά νίκησε τον ασταθή σήμερα Μπρκιτς!

Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ πέρασε στους "8" και αύριο (27/1) θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στη διοργάνωση, στην κλήρωση που θα γίνει στις 10:30 το πρωί, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάκχοφ (54' Χαρίσης), Κάνιας, Περέιρα, Μπίσεσβαρ (64' Πρίγιοβιτς), Μυστακίδης και Κουλούρης (72' Πέλκας).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69' Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρουμάνος, Μουνιός (64' Λόπες), Πάουλο, Φάρλεϊ και Κλέσιο.

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε... Με πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ, με τους βασικούς του ο Παναιτωλικός

2ο λεπτό: Κόρνερ ο Περέιρα, κεφαλιά ο Μαλεζάς άουτ

8ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ ο Σάκχοφ, δύσκολη απόκρουση του Κυριακίδη!

9ο λεπτό: Σουτ του Κάνιας, επέμβαση του Κυριακίδη

12ο λεπτό: Ο Μπρκιτς μπλοκάρει το σουτ του Φάρλεϊ

17ο λεπτό: Ξαφνικό μακρινό σουτ του Περέιρα, ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Κυριακίδη

Ρίχνει από καμιά νιφάδα στο γήπεδο... Ο αγωνιστικός χώρος είναι χαλί σε σχέση με το χωράφι των Ζωσιμάδων

Φτάσαμε στο 27ο λεπτό με τον ΠΑΟΚ να παίζει μονόπλευρα ως τώρα (από τα δεξιά).

28ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάκχοφ, πολύ αυστηρή

29ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Κουλούρη να σεντράρει από τα δεξιά, ο Σάκχοφ να κάνει την κοντινή προβολή άουτ

34ο λεπτό: Σουτ του Μυστακίδη, άουτ

37ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσοκάνη για μαρκάρισμα στον Κουλούρη, ο βοηθός την υπέδειξε

39ο λεπτό: Σουτ του Περέιρα από πολύ καλή θέση, απελπιστικά άουτ

40ό λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με τον Κολούρη να παίρνει την μπάλα από τον Μυστακίδη, αλλά να πλασάρει πάνω από τον Κυριακίδη, άουτ

42ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Δεληγιαννίδης με σουτ, μετά από κεφαλιά πάσα του Κουλούρη43ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπίσεσβαρ μετά από κλέψιμο του Σάκχοφ και μπαλιά πάρε βάλε στον σκόρερ45ο λεπτό: Κακή εκτίμηση του Μπρκιτς σε κόρνερ του Παναιτωλικού, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε Ημίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να είναι στο 2-0 και να έχει κλειδώσει την πρόκρισηΞεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα, χωρίς αλλαγές ο Δικέφαλος48ο λεπτό: Έγκαιρη επέμβαση του Μπρκιτς σε λάθος γύρισμα του Μαλεζά, με τον Κλέσιο να προσπαθεί να μπει στη φάση!52ο λεπτό: Σουτ του Κλέσιο από καλή θέση άουτ, δεν μπόρεσε να τον σταματήσει ο Βαρέλα
53ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σάκχοφ με κοντινό σουτ μετά από κεφαλιά του Κουλούρη στο δοκάρι 54ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Σάκχοφ. Στο ίδιο λεπτό σουτ του Τσοκάνη άουτ58ο λεπτό: Νέα κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπρκιτς!!! Στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Κουτρουμάνο για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Κάνιας64ο λεπτό: Λόπες στη θέση του Μουνιός και Πρίγιοβιτς στη θέση του Μπίσεσβαρ69ο λεπτό: Ρότσα στη θέση του Τσοκάνη, αναγκαστική αλλαγήΟ Πέλκας θα είναι η τελευταία κίνηση του Ίβιτς, μπαίνει στο 72' στη θέση του Κουλούρη77ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το κέρδισε ο Περέιρα, απορούμε γιατί διαμαρτύρεται ο παίκτης του Παναιτωλικού. 78ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς!!!86ο λεπτό: Επέμβαση του Μπρκιτς σε σουτ του Κλέσιο93ο λεπτό: Μειώνει ο Παναιτωλικός με κεφαλιά του Πάουλο μετά από σέντρα του ΜύγαΤέλος

..........................................................

To pregame της αναμέτρησης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

18:45 Βγήκαν για ζέσταμα Μπρκιτς - Σιαμπάνης  

Διαβάστε ακόμη...