Η αποστολή για τον επαναληπτικό Κυπέλλου

Έτοιμος για το δεύτερο ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο (πριν πάει στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα) είναι ο ΠΑΟΚ που θέλει να σφραγίσει την πρόκριση τα προημιτελικά του θεσμού.
Η αποστολή για τον επαναληπτικό Κυπέλλου

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην – παραδοσιακά παγωμένη – Νέα Μεσημβρία, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής και των στημένων φάσεων. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για πρώτη φορά είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία έχει αρκετές αλλαγές με τους Γλύκο , Λέοβατς , Μάτος , Τσίμιροτ , Αθανασιάδη να παίρνουν ανάσες εν όψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό, οι εξετάσεις του Λάζαρου Λάμπρου (ισχίο) ήταν καθαρές και ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ίβιτς είναι οι: Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Δεληγιαννίδης , Κίτσιου , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Χαρίσης , Σάκχοφ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Δημητριάδης , Μυστακίδης , Κάμπος , Περέιρα , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης

Διαβάστε ακόμη...