"Ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για το διπλό στο Αγρίνιο καθώς και για την επανεμφάνιση Κάτσε...
"Ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα"

 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Από ένα παγωμένο γήπεδο ήρθαμε στην λάσπη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να προσαρμοστείς, ουσιαστικά και χωρίς προπονήσεις, λόγω καιρού. Ευτυχώς προσαρμοστήκαμε γρήγορα, δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε εκτός από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το 3-5-2 που επέλεξε σήμερα: «Αποφάσισα όταν μπήκαμε στο γήπεδο. Άλλο είχα σχεδιάσει, αλλά όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μία αλλαγή και αποφάσισα να παίξω με τρεις παίκτες στην άμυνα».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο σημεινό ματς: «Δεν μπορώ να συγκρίνω το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Σήμερα δεν ήρθαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για την επανεμφάνιση Κάτσε: «Είναι δικός μας παίκτης. Πήγε έξι μήνες δανεικός, επέστρεψε. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει και από δω και πέρα θα τον χρησιμοποιήσω».

Διαβάστε ακόμη...