Θέλει βήμα πρόκρισης στο Αγρίνιο!

Για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, στο πρώτο από τα δύο ματς που θα δώσουν οι ομάδες σε αυτή τη φάση του θεσμού...
Θέλει βήμα πρόκρισης στο Αγρίνιο!

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα από τα Γιάννινα, μια ήττα όμως που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση και ήρθε με άδοξο κυριολεκτικά τρόπο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τους Μπρκιτς, Χαρίση, Βελλίδη, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μάτος, Κάμπος. Οι δύο τελευταίοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός, καθώς ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ήταν άρρωστος μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Αγκολέζος εξτρέμ, είχε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάτσε, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Με δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα η ομάδα έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία, το Κύπελλο είναι ένας "ζωντανός" στόχος στον οποίον ο ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει ως το τέλος. Αυτό από μόνο του φανερώνει τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μαντζουράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ουάρντα και Καμαβουάκα που λείπουν για το Κόπα Άφρικα, επίσης ατομικό ακολούθησε ο Παπάζογλου, ενώ θεραπεία έκανε ο Κούσας που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μιχάι, Βασιλούδης, Κολοβούρης, Κυριακίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νεοφυτίδης, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ποντίκης και Πασχάλης, 4ος ο Κατσικογιάννης και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος...

Διαβάστε ακόμη...