Η αποστολή για τα Τρίκαλα

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα. 20 ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Βλάνταν Ίβιτς.
Η αποστολή για τα Τρίκαλα

 Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης μαζί με ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και το transition game. Οι Λέο Μάτος , Φερνάντο Βαρέλα , Τζάλμα Κάμπος , Ευθύμης Κουλούρης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι ο τιμωρημένος Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας αποθεραπεία λόγω του αιματώματος στην κνήμη.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε αποφόρτιση σε ήπιους ρυθμούς. Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο διεθνής τερματοφύλακας επιβεβαίωση την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ πως ο παίκτης έχει μια μυική κάκωση πρώτου βαθμού στους στροφείς του ισχίου. Ο Γλύκος την Παρασκευή (02.12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τα Τρίκαλα είναι οι: Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Πούγγουρας , Δοδοντσάκης, Μαλεζάς , Κρέσπο , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Κοροβέσης , Ματθαίου, Μυστακίδης , Τιάμ , Περέιρα , Αθανασιάδης .

Διαβάστε ακόμη...