Κοντρέρας: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

Ο Χιλιανός αμυντικός μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα και απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου σχετικά με τον αγώνα αλλά και τη φετινή χρονιά που φτάνει στο τέλος της.
Κοντρέρας: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας:

Για τη σημερινή πρόκριση, σχολίασε: "Δεν είναι και το καλύτερο μας παιχνίδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν το παιχνίδι δεν είναι ξεκάθαρο το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα".

Οσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο το 2010, τόνισε: "Θέλω να δώσω έμφαση στο ομαδικό πνεύμα που είχαμε τόσο στα περσινά πλέι οφ του πρωταθλήματος, όσο και στα προκριματικά του Europa League. Επίσης είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη που έχουμε από τον κόσμο".

Ερωτηθείς για το τι θα τον χαροποιήσει περισσότερο στο τέλος της σεζόν, είπε: "Θα είμαστε ευχαριστημένοι φτάνοντας όσο το δυνατόν πιο μακριά και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται ηρεμία και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα".

Για το αν στην αρχή πίστευε ότι η ομάδα θα βρίσκονταν μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει και μετά τα Χριστούγεννα, τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή της σεζόν τα πράγματα ήταν δύσκολα, οπότε δεν μπορούσα να σκεφτώ τι θα γίνει. Όμως, είχαμε κουράγιο σε αντίξοες συνθήκες".

Για τη νέα χρονιά που έρχεται, δήλωσε: "Έχω φιλοδοξίες, όπως όλοι. Μακάρι η ομάδα να φτάσει ψηλά. Θα συνεχίσουμε με ηρεμία και θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για τα επενδυτικά σενάρια με τους Άραβες, είπε: "Δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτό το θέμα. Άποψη για αυτό το θέμα πρέπει να έχουν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης".

Διαβάστε ακόμη...