Χάβος: "Θα ηρεμήσουμε με τη διακοπή"

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη, σημειώνοντας πως η διακοπή θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας.
Χάβος: "Θα ηρεμήσουμε με τη διακοπή"

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να πω κάτι. Αν είναι ποτέ δυνατόν η ομάδα μας να χάνει από την Κέρκυρα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ να λέει δεν πειράζει. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αντιμετωπίσαμε σήμερα μία καλή ομάδα και έμπειρη. Το απέδειξε και στο γήπεδο αυτό. Εύχομαι στα Γιάννινα καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους".

Για την κούραση που εμφανίζει η ομάδα, είπε: "Η κούραση ήταν εμφανής. Δεν είχαμε φρεσκάδα, γιατί παίξαμε πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Όλα αυτά συμβαίνουν από την κούραση. Έτσι όλα τα ματς είναι επικίνδυνα. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά πολλά παιδιά με τους τραυματισμούς έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε ψυχικά και σωματικά".

Για το 4-4-2 που παρέταξε την ομάδα, δήλωσε: "Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε 4-4-2 κερδίσαμε, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ενισχυθεί το Γενάρη, τόνισε: "Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, θα κάνω μία συζήτηση με τη διοίκηση και θα πάρουμε την καλύτερη επιλογή".

Για την κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ για τους 32 του Europa League, δήλωσε: "Θέλω να δώσω τα εύσημα στον κ. Δερμιτζάκη για την πρόκριση και τους βαθμούς που πήρε στους ομίλους του Europa League. Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στην κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε θα παίζαμε με το ίδιο πάθος. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά στη διοργάνωση αυτή".

Διαβάστε ακόμη...