"Με τον ανταγωνισμό γινόμαστε καλύτεροι" (vid)

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε για το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι, καθώς και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα..
"Με τον ανταγωνισμό γινόμαστε καλύτεροι" (vid)

 Αναλυτικά ο Ζέλικο Μπρκιτς τόνισε:

Για το αν του φάνηκε εύκολο το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ: «Δεν θα το έλεγα. Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι συνέχεια συγκεντρωμένος. Μια φάση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου και ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.

Για το πόσο εύκολα ξεπέρασαν οι παίκτες του Δικεφάλου τα συμβαίνοντα στο Καραισκάκη: «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και στον πάγκο που έπαιξαν σήμερα και έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν. Είμαστε μια καλή ομάδα με βάθος στο πάγκο. Η ψυχολογία επανέρχεται μετά απο θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ καλό ενόψει του ματς με την ΑΕΚ».

Για τον αν υφίσταται ανταγωνισμός με τους άλλους γκολκίπερ του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ανταγωνισμός για την θέση. Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες. Έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Φυσικά ο καθένας θέλει να παίζει. Με τον ανταγωνισμό γινόμαστε συνεχώς καλυτεροι».


Διαβάστε ακόμη...