Χωρίς περιθώριο υποτίμησης...

Για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την αελ...
Χωρίς περιθώριο υποτίμησης...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Το σημερινό θα είναι το μοναδικό από τα τρία ματς που θα δώσουμε στο πλαίσιο του 1ου ομίλου σαν γηπεδούχοι στην Τούμπα, καθώς τα άλλα δύο (με Τρίκαλα στις 29/11 και Πανελευσινιακό στις 13/12) θα γίνουν εκτός έδρας. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να ξεκουράσει για σήμερα αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του, καθώς έμειναν εκτός αποστολής οι: Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Βαρέλα, Γλύκος, Μάτος, Σάκχοφ, Κάμπος, ο τραυματίας Λέοβατς και ο ανέτοιμος Τζαβέλλας.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Γιαννούλης, στα χαφ οι Χαρίσης και Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους, στα "φτερά" θα παίξουν οι Μυστακίδης και Περέιρα, με φορ τον Κουλούρη. Την 18μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Δημητριάδης, Κάνιας, Δεληγιαννίδης και Τιάμ.

Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα - έκπληξης στη διοργάνωση του Κυπέλλου, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί στόχο της ομάδας, περιθώρια υποτίμησης του αντιπάλου δεν υπάρχουν και πιστεύουμε πως η ομάδα θα φτάσει σήμερα στη νίκη, απέναντι στον ... σοβαρότερο αντίπαλό μας στον όμιλο!  

Εκτός των άλλων η ομάδα θα βρει στον δρόμο της τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ, έχει πάρει αρκετές φορές αποτέλεσμα με τις ομάδες τις οποίες κοουτσάριζε! 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Αναστασιάδης κάνει και αυτός rotation, παίρνοντας στην αποστολή τους: Καβουσάκη, Κουτογλίδη, Ναβάρο, Ποτουρίδη, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτη, Μονιάκη, Κόντορ, Ουρτάδο, Αναστασόπουλο, Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Βαρέλα, Μακρή, Μαρουκάκη και Κεϊτά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Σερραίος Ανανίας Φωτιάδης, με βοηθούς τους Κωτούλα (Σερρών) και Βασιλόπουλο (Έβρου). 4ος ο Μηχαϊλίδης (Βοιωτίας), και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γαβριηλίδης (Θράκης).

Διαβάστε ακόμη...