Ώρα... κυπέλλου

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και θα επιδιώξει την πρόκρισή του στη επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε ένα θεσμό που αποτελεί στόχο
Ώρα... κυπέλλου

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και θα επιδιώξει την πρόκρισή του στη επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα θεσμό που φέτος σύμφωνα με δηλώσεις των παικτών, του προπονητή αλλά της διοίκησης αποτελεί στόχο για το σύλλογο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3:30 και θα μεταδοθεί από το conn-x tv

O Μάκης Χάβος  δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Ιβιτς, Ζουέλα και Μαλεζά. Απών θα είναι ο Κρέσιτς  αφού στην αποστολή, σαν δεύτερος τερματοφύλακας, μπήκε ο νεαρός Κουτζαβασίλης μαζί με τον Πετρίσεβιτς, μιας και ο κανονισμός της ΕΠΟ απαιτεί  δύο νεαρούς γηγενείς ποδοσφαιριστές για κάθε ομάδα στα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Όπως φάνηκε στις προπονήσεις ο Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με ένα 4-4-2, έχοντας και πάλι  τον  Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, θα παίξουν  οι Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σακελλαρίου, στα χαφ θα ξεκινήσουν οι  Βιεϊρίνια , Γκαρσία, Φωτάκης και Κριστιάνο ενώ την επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κουτζαβασίλη, Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σακελλαρίου και Φωτάκη. Εκτός έμειναν, επίσης, οι Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου και Γεωργίου.

Ο κόσμος δείχνει πως για μια φορά ακόμα θα είναι δίπλα στην ομάδα αφού τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται το γήπεδο  να είναι γεμάτο παρά το ακατάλληλο της ώρας, Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπροστά στο κόσμο του για το 2010.

 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να παίξει τον αυριανό αγώνα κυπέλλου, κομπλέ, έχοντας και τη συμπαράσταση λίγων οπαδών του που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη .

Ο προπονητής Στεφάν Ντεμόλ, πήρε μαζί τουτσην αποστολή, τους: Σικαλιά, Κηπουρό, Ανδράλα, Νικολόπουλο, Στάθη, Βαγγελή, Κυριάκο, Ντάσιο, Πάντο, Λουίζ Κάρλος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Τζημόπουλο, Σκούφαλη, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Φουρτάδο, Τζάνη και Σιαλμά.

Διαβάστε ακόμη...