Ξεφτυλίστηκε ο ψευτοπρωταθλητής!

Ολοκληρώθηκε η πιο επεισοδιακή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλλάδας, με την υπερομάδα του μαρινάκη και των λοιπών παρατρεχάμενων να ξεφτυλίζεται!
Ξεφτυλίστηκε ο ψευτοπρωταθλητής!

Με μια διαιτησία 50αρίσια, με βοηθούς και επιπρόσθετους ιδιαίτερα προσεκτικούς, η ομάδα της Μουνιχίας ταπεινώθηκε, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τι συμβαίνει όταν δεν τη σφυρίζουν οι παπαμητσιογιάχοι και κάποιοι άλλοι...

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος το σήκωσε, αυτό που είδε για μια φορά ακόμη όλη η Ελλάδα, είναι πως ομάδα ολυμπιακός χωρίς τα δεκανίκια δεν υπάρχει! Καθαρίστε το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς  που κυκλοφορούν στα γήπεδα με τη σφυρίχτρα στα χέρια και σε διατεταγμένη αποστολή καθαρίζουν τα παιχνίδια υπερασπιζόμενοι συμφέροντα, για να δούμε επιτέλους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!  

Τα ατέλειωτα μακροβούτια των παικτών του γάβρου, δεν παρέσυραν κανέναν και μοιραία θυμηθήκαμε κάποιους οσφυοκάμπτες  συναδέρφους του σημερινού ρέφερι που τα τιμωρούσαν διαμορφώνοντας αποτελέσματα, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Και φυσικά θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα, γιατί η ΚΕΔ δεν επέλεξε τον διεθνή Σιδηρόπουλο στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας και έστειλε το ανθρωπάκι που με τις αποφάσεις του έκανε άνω κάτω τον ΠΑΟΚ με όσα προκάλεσε σαν ηθικός αυτουργός!

Υ.Γ. Όπως λέει και μια παλιά ... παροιμία: Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν ένδεκα εναντίον ένδεκα και με διαιτησία στο 50-50 πάντα χάνει ο γάβρος!

Διαβάστε ακόμη...