Βάλτε τον Παππά να σφυρίξει!

Πολύς ντόρος γίνεται από χτες (26/4) για το ποιος θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου...
Βάλτε τον Παππά να σφυρίξει!

Ακούστηκαν διάφορα ονόματα, ακούστηκε πρόταση για ξένο διαιτητή, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί ο Σιδηρόπουλος! Η απορία η δική μας είναι γιατί δεν προκρίνεται για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι ο κύριος Ανδρέας Παππάς με έναν από τους δύο επιπρόσθετους τον κύριο Μήτσιο! Αφού τα κατάφεραν μια χαρά στον αλήστου μνήμης ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον γάβρο στην Τούμπα, γιατί να μην τα καταφέρουν και σε ένα παιχνίδι που θα γίνει χωρίς κόσμο, με εξαίρεση βέβαια κάποιες προσκλήσεις που θα δοθούν σίγουρα στους υπεύθυνους των ακαδημιών του γάβρου (για το volley αναφερόμαστε!)

Θα είναι πραγματικά άξιο απορίας αν η ΚΕΔ δεν προτείνει την επαναφορά του Ανδρέα Παππά από το "ψυγείο" στον ... αφρό! Τα κατάφερε στην Τούμπα μπορεί να τα καταφέρει οπουδήποτε. Μην ξεχναμε πως τον εν λόγω διαιτητή τον επέλεξε η ΚΕΔ και στο ματς της Λεωφόρου ανάμεσα σε γαβροβάζελο, όπου και πάλι έδειξε την πυγμή του εφαρμόζοντας πλήρως τους κανονισμούς ... 

* Πολύ καλά έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και δεν κατέβασε στην ομάδα σε ένα παιχνίδι παρωδία! Αν είχε "κοχόνες" ο γάβρος ας ζητούσε επανάληψη του πρώτου αγώνα με ξένο διαιτητή!  

Διαβάστε ακόμη...