Δύσκολη η ρεβάνς, ευχαριστημένος από την προσπάθεια...

Στη συνέντευξη τύπου που ακολουθήσε μετά την αναμέτρηση με τη Benfica, ο Huub Stevens στάθηκε στην ικανοποιητική προσπάθεια της ομάδας, αλλά και στο γεγονός πως οφειλουν να παλέψουν στον επαναληπτικό αγώνα.
Δύσκολη η ρεβάνς, ευχαριστημένος από την προσπάθεια...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου :

"Κατ αρχήν είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι παλέψαμε. Ο αντίπαλος ουσιαστικά μας έκανε μια ευκαιρία, κι αυτή αφού είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ και είχαμε ανοιχτεί για να σκοράρουμε.

Μου μεταφέρθηκε πως το γκολ ήταν αντικανονικό, παρότι ο επόπτης το διαψεύδει. Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο.

Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις έστω και λίγες ευκαιρίες μας. Με τέτοιους αντιπάλους δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες, και όσες είχαμε δεν τις κάναμε γκολ.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που πάλεψε με αυτό τον τρόπο".

Ο αντίπαλος προπονητής μίλησε για λάθος θέση του επόπτη. Πέραν αυτού, ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε αμυντικό επίπεδο; Τι έχετε να πείτε για τη συνεργασία Κατσουρ – Ελ Τσάκο;

"Κατ' αρχάς ήμουν πολύ μακριά για να ξέρω σχετικά με τη θέση του επόπτη. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα πολύ οργανωμένο παιχνίδι, όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στα δύο στόπερ. Ακόμα και η απόδοση των επιθετικών, επηρεάζει την απόδοση της άμυνας. Νομίζω πως στην περίοδο που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο οργανωμένα παιχνίδια μας".

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η αίσθηση που κυριαρχεί είναι πως οι ελπίδες περιορίζονται. Ποια είναι η αίσθησή σας;

"Φυσικά είναι πολύ δύσκολο και το ξέρουμε. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε ακόμα και έτσι να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Η χρησιμοποίηση των Νίνη και Ολίσε ήταν τακτική επιλογή ή λόγω φόρμας των παικτών;

"Στα τελευταία παιχνίδια φάνηκαν κάποια πράγματα. Ήταν όμως και τακτική καθώς ο Νίνης βοηθά σε κάποιους τομείς που δε βοηθά ο Λούκας. Θέλαμε να παίξουμε με παίκτες πιο αμυντικογενείς αλλά και ο Ολίσε θεωρήσαμε πως θα βρει κενούς χώρους να εκμεταλλευτεί. Τελικά καταφέραμε να χτίσουμε παιχνίδι από την αμυντική μας γραμμή οπότε δεν χρειάστηκε να τον ψάξουμε στον κενό χώρο".

Ήταν το πρώτο που ζήσατε γεμάτη την Τούμπα. Ανανεώθηκε το ραντεβού πλέον; Η ομάδα θα φέρει πίσω τον κόσμο;

"Σίγουρα το ελπίζω. Οι οπαδοί δίνουν τόσο μεγάλη στήριξη στην ομάδα. Οφείλω να τους πω ευχαριστώ".

Διαβάστε ακόμη...