"Δεν θα κάνουμε rotation"...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Huub Stevens προχώρησε σε αποκαλύψεις για το αυριανό ματς, τονίζοντας πως έχει ταξιδέψει για τη νίκη και δεν πρόκειται να παρουσιάσει αποδυναμωμένη ομάδα...
"Δεν θα κάνουμε rotation"...

Αναλυτικά :

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες :

"Οχι δεν θα κάνουμε ροτέισον. Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που είναι μπροστά μας και θέλουμε να κερδίσουμε".

Για τη ποιότητα των Ισραηλινών : "Για την εικόνα της Μακάμπι δεν θέλω να απαντήσω, δεν είμαι προπονητής της Μακάμπι, έχουμε δικά μας θέματα να αντιμετωπίσουμε"

Για τη δυσκολία του παιχνιδιού :
"Εύκολο δεν μπορεί να είναι κανένα παιχνίδι. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με εναλλαγές "μιας επαφής". Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα της Τούμπας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι".

Για την πληρότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ:

"Εχουμε πολύ καλό ρόστερ, αν δούμε την χρονιά σε βάθος θα διαπιστώσουμε ότι θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, οπότε έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Ολοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα".

Περιμένει τη Μακάμπι να παίξει "ανοιχτά";
"Ξέρουμε πως τα ματς είναι δύσκολα, οπότε δεν έχει να κάνει με το ρίσκο που θα πάρουν οι αντίπαλοι. Εχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τη δέουσα προσοχή".

Σχετικά με το ματς στο Καραισκάκη;
"Δεν πρέπει πάντα να βλέπουμε αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, είναι να πείσω τους παίκτες μου ότι αύριο έχουμε παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και σήμερα έχουμε σοβαρή δουλειά με την προπόνηση που ακολουθεί. Θέλω κάθε μέρα να κάνουμε δουλειά. Το ίδιο θέλω να κάνουμε και στην προπόνηση που θα έρθει μετά το ματς".
Μια νίκη θα δώσει ώθηση;

"Ολες οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση μπορείς να πάρεις και από την καθημερινή προπόνηση. Από την άλλη είναι επικίνδυνο να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση".


Φοβάται πως οι παίκτες θα σκέφτονται το ματς με Ολυμπιακό;

"Αυτό θα το δούμε. Ακόμη κι εγώ μαθαίνω ακόμα την ομάδα μου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των παικτών". Παρατηρώ πως όλοι μιλάνε για τον Ολυμπιακό. Εμένα δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου για το αυριανό ματς" .

Για τις προβληματικές εκκινήσεις του Δικεφάλου στα παιχνίδια που μετά καλείται να ανατρέψει;

"Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας από την αρχή και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι σε αρκετά ματς έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και δυσκολεύουμε τον έργο μας. Θα πρέπει σε αυτόν τον τομέα να βελτιωθούμε πολύ".

Διαβάστε ακόμη...