"Έχουμε καλή νοοτροπία"

Ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανατροπή και τους 3 βαθμούς, τόνισε όμως πως ο ΠΑΟΚ που ονειρεύεται δε θα πρέπει να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2 στο 20'.
"Έχουμε καλή νοοτροπία"

Τα όσα είπε ο Ολλανδός:

"Όταν κανεις τα πράγματα τόσο δύσκολα για τον εαυτό σου πρέπει να είσαι χαρούμενος όταν παίρνεις τους τρείς βαθμούς. αλλά όλοι είδατε σήμερα ότι έχουμε καλή νοτροπία για να μπορούμε να επιστρέψουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό θα πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση ότι καταφέραμε να γυρίσουμε έναν αγώνα που ήμασταν πίσω με 0-2.

Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα στην σεζόν και εννοώ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου".

Για το αν αιφνιδιάστηκε από την απόδοση της Μακάμπι: "Όχι είπα ότι στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ότι η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, οπότε δεν ξαφνιάστηκα καθόλου».

Για το αν θα είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θα βλέπουμε ο φετινός: "Όχι δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ που ήθελα να δω σήμερα εγώ. Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι δεν βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2 στο 20'".

Για τα λάθη και την εύθραυστη άμυνα που δείχνει να έχει ο Δικέφαλος: "Δεν μπορείς να πεις για μεμονωμένα πρόσωπα ότι έκαναν λάθη, ότι κάνουμε το κάνουμε σαν ομάδα, και οι παίκτες μπροστά έκαναν λάθη, ενδεχομένως να υπήρχαν λάθη και στην άμυνα και τα σωστά και τα λάθη ανήκουν σε όλη την ομάδα. Το είπα και πριν, όταν βάζεις ένα περισσότερο γκολ από τον αντίπαλο τότε παίρνεις τους τρεις βαθμούς... Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με τις δυνατότητες του".

Για τα επαναλαμβανόμενα άσχημα ξεκινήματα της ομάδας: "Δε συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα λάθος και με αυτό βάλαμε τη Μακάμπι μέσα στο παιχνίδι".

Τέλος για το ανο ΠΑΟΚ του Στέφενς θα είναι μία ομάδα που πάντα θα προσπαθεί να βάζει ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο: "Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις τους 3 βαθμούς. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους".

Διαβάστε ακόμη...