"Στόχος μας η νίκη ..."

Ο Τόμας Νέτσιντ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με τη Shakhter Karagandy.
"Στόχος μας η νίκη ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσέχος επιθετικός:

-Η απουσία του κόσμου και κατά πόσο θα επηρεάσει τις δυο ομάδες;

"Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, παίζουμε στο Europa League. Θα είναι δυσκολο το αυριανό παιχνίδι καθώς η Σαχτιέρ είναι δυνατή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά νομίζω πως θα επηρεάσει θετικά τους φιλοξενούμενους το άδειο γήπεδο καθώς οι οπαδοί μας είναι παρα πολύ φανατικοί, οι καλύτεροι στην Ελλάδα".

-Έχετε αντιμετωπίσει στην καριέρα σας ομάδα από το Καζακστάν;

"Δεν έχω ξαναπαίξει, όχι. Είδαμε τα παιχνίδια της Shakhter με τη Σέλτικ. Στην έδρα της έπαιξε καταπληκτικά, στη ρεβάνς θα μπροούσε να βάλει ένα ακόμη γκολ και να προκριθεί. Έχουν καλά στημένα και υψηλόσωμους παίκτες, πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή".

-Έχετε παίξει και στην ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει φιλικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Εσείς τι γνωρίζετε για τις ομάδες του Καζακστάν; Υπάρχουν δεσμοί με ομάδες από κει;

"Δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι η Shakhter είναι πρωταθλήτρια στο Καζακστάν".

-Ο ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα θα δίνει 3 παιχνίδια την εβδομάδα. Είστε έτοιμοι γι' αυτό;

"Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη για τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Έπαιζα και εγώ στο παρελθόν. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σάχτερ".

-Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το φαβορί και ποιο το αυτσάιντερ του ομίλου;

 "Δεν σκεφτόμαστε τέτοια. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι και πως θα κερδίσουμε. Αυτό θα φανεί μετά τα έξι παιχνίδια".

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη; Κοιτάει μακριά στο Europa League;

"Στην Ευρώπη παίζουν πολύ καλές ομάδες. Εϊναι σημαντικό να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Σαν επιθετικός που είμαι πιστεύω ότι όποιος βάζει γκολ έχει και περισσότερες πιθανότητες να πάει μακριά".

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του Στέφενς, δημοσιογράφος από το Καζακστάν απηύθυνε μια τελευταία ερώτηση στον Νέτσιντ ...

- Πώς αισθάνεσαι να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League, μετά από τη συμμετοχή σου στο δυνατό πρωτάθλημα της Ρωσίας;

"Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ να παίξω με τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι"

Διαβάστε ακόμη...