"Δώσαμε όσα μπορούσαμε για την πρόκριση"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές φάσεις για γκολ και στα 2 παιχνίδια, ήταν καλύτερος από τη Metalist αλλά δυστυχώς δεν πήρε την πρόκριση η ομάδα.
"Δώσαμε όσα μπορούσαμε για την πρόκριση"

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και να μη δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε εμείς μπροστά. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ σε μία φάση. Αποδείχθηκε ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν στο πρώτο μέρος στην Τούμπα πετυχαίναμε τα γκολ στις τόσες ευκαιρίες που κάναμε. Για 40' δεν είχαν περάσει το κέντρο οι Ουκρανοί, όμως, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και σήμερα ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι. Όλα τα παιδιά δώσαμε όσα μπορούσαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε καλά στημένα. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ ειδικά με το 60ο λεπτό»

Για το αν είχαν στο μυαλό τους σε ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ και πρόκριση στα χαρτιά: «Δεν το σκεφτόμασταν καθόλου αυτό. Ξέρουμε ότι κάποια πράγματα είναι περίεργα, όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση της Φενέρ που τελευταία στιγμή μπήκε στην κλήρωση. Πάλι θα πω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της Τούμπας».

Διαβάστε ακόμη...