Ώρα πρόκρισης!

Στο "Gerhard Hanappi", ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε στις 21:45 τη μεγάλη μάχη για την την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης...
Ώρα πρόκρισης!

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχοντας υπέρ του το 2-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας θα προσπαθήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά να περάσει την φάση των play offs και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, υπερασπιζόμενος παράλληλα το εντυπωσιακό αήττητο σερί των δέκα εκτός έδρας αγώνων του στα γήπεδα της ηπείρου μας.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε μαζί του στην αποστολή 23 παίκτες από τους οποίους τελικά θα επιλεγούν οι 18, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πονοκεφαλιάζει για τρεις θέσεις στην 11άδα. Κλειδί για αυτήν είναι ασφαλώς η συμμετοχή ή μη, του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος ναι μεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι στο 100% έτοιμος αγωνιστικά.

Αν ο Ουρουγουανός δεν ξεκινήσει, ο Δώνης -στο 4-4-2- θα παρατάξει τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λίνο και Ετο στα άκρα της άμυνας,  Κουμάλο και Κατσικά κεντρικούς  μπακ,  Κάτσε και Φωτάκη χαφ στον άξονα, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τους Κλάους και Γιάννου. 

Στην περίπτωση που ο Γκαρσία ξεκινήσει θα υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Θέση στην αρχική 11άδα διεκδικεί και ο Λόρενς. Την αποστολή συμπληρώνου οι: Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Γιακουμής, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας,  Χακόμπο, Βιβιάν.

Όσον αφορά  ο Σέτελ, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κένιγκσόφερ κάτω από τα δοκάρια, τον Τρίμελ στο δεξί άκρο άμυνας ως αντικαταστάτη του Σιμπελσμπέργκερ, τον Κάτζερ αριστερά και τους Σονλέιτνερ, Γκέρσον στο κέντρο της αμυντικής διάταξης, οι Ιλντίζ και Χεικίνεν θα έχουν ρόλο κεντρικών χαφ, ο Χόφμαν θα αγωνιστεί ως επιτελικός, ο Μπουργκστάλερ δεξιά, ο Αλαρ αριστερά και ο Μπόιντ στην κορυφή της επίθεσης, σε ένα 4-2-3-1.

Δίπλα στην ομάδα θα βρεθούν και περίπου 800 οπαδοί της, που έκαναν το ταξίδι στην αυστριακή πρωτεύουσα -οι περισσότεροι οδικά- για να σταθούν δίπλα της σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Όσο για τη συμπεριφορά τους δε θέλουμε να γράψουμε το παραμικρό, καθότι ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι θα συμβεί αν έχουμε παρατράγουδα.

Η σελίδα μας θα ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα, στο live που θα ξεκινήσει πριν τις 21:00, ενώ θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE TV1 

Διαβάστε ακόμη...