"Πήραμε το μάθημά μας στην Τούμπα"

Ο Πίτερ Σέτελ, στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πήρε το μάθημά της από το πρώτο παιχνίδι και πλέον θα είναι σε θέση για να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς της Αυστρίας.
"Πήραμε το μάθημά μας στην Τούμπα"

Τα όσα είπε ο προπονητής των Αυστριακών:

"Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πλέον πολύ καλά τον αντίπαλο μας και θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, ούτε και οι παίκτες, από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια με πολλή ζέστη, ενώ έξω γίνονταν επεισόδια. Συζητήθηκαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και από τους παίκτες. Και την επομένη του αγώνα ήταν ένα μεγάλο θέμα. Αλλά κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα, δε θα πρέπει να είναι το ίδιο μεγάλο θέμα".

Για την κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι, δήλωσε: "Όταν έχεις πάρει το μάθημα σου από το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να είσαι σε θέση να κερδίσεις στην έδρα σου και με την υποστήριξη των οπαδών σου".

Για τις προβλέψεις του για το αυριανό παιχνίδι, τόνισε: "Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά γαι το τι θα γίνει. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι καλό για μας. Συκεντρώνω πληροφορίες, όπως μπορώ. Στην Ελλάδα είχα ένα μεταφραστή για τις ελληνικές εφημερίδες μαζί μου".

Για τις απουσίες των  Σαλπιγγίδη και Λάζαρ, σημείωσε: "Όπως θα είδατε στο πρώτο παιχνίδι, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Δεν με απασχολεί αν απουσιάζουν ο Σαλπιγγίδης και ο Λάζαρ. Ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός από την Βοϊβοντίνα. Είναι ενισχυμένος και με έμπειρους παίκτες που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ. Ωστόσο, έχω δει και που μπορούμε να χτυπήσουμε".

 

Ο Στέφεν Χόφμαν ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη τύπου:

Για το αν το σκορ του πρώτου αγώνα είναι καλό για τη Ραπίντ, υποστήριξε: "Θα προτιμούσαμε μία ισοπαλία με σκορ 1-1, αλλά η στατιστική λέει ότι και η ήττα με 2-1 είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, απ' ότι στην Ελλάδα".

Για το αν οι παίκτες της Ραπίντ επηρεάζονται από τα γεγονότα και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, τόνισε: "Συζητιόνται στην ομάδα, όπως και στον υπόλοιπο σύλλογο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Για μας είναι πιο εύκολο, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα κανονικά και όχι στη φυσούνα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Θα ήταν, πάντως, άσχημο αν οι παίκτες δεν απασχολούνταν με τα θέματα που αφορούν στο σύλλογο".

Διαβάστε ακόμη...