Βαρύς (τελικά) ο πέλεκυς...

H πρόταση του εισαγγελέα για το ύψος της ποινής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν την Πέμπτη στην Τούμπα στο ματς με την Ραπίντ, έγινε τελικά δεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ...
Βαρύς (τελικά) ο πέλεκυς...

Πιο συγκεκριμένα η τιμωρία που επιβλήθηκε σημαίνει:

1. Ετήσιος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ με τριετή αναστολή, δηλαδή την επόμενη φορά που θα λάβουν χώρα στη Τούμπα ακραίες συμπεριφορές, ο ΠΑΟΚ θα χάσει μία ευρωπαϊκή σεζόν.

2. Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες των ομίλων εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει, δηλαδή τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, κάτι που βέβαια μπορεί να στοιχίσει την επόμενη σεζόν αν ο ΠΑΟΚ δεν περάσει στους ομίλους.

3. Πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το χειρότερο σενάριο για την ομάδα μας επαληθεύτηκε και για μια φορά ακόμα βρέθηκε στο "απόσπασμα" της ποδοσφαιρικής αρχής εξαιτίας επεισοδίων... 

Πολύ σημαντικό κομμάτι της απόφασης που δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο και δε θα πρέπει να βγει από το μυαλουδάκι κανενός είναι το ότι σε περίπτωση που μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ υποπέσει σε άλλο πειθαρχικό παράπτωμα και κληθεί να παραστεί ξανά ενώπιον της επιτροπής της UEFA, θα γνωρίζει και την απόφαση που ήδη έχει γνωστοποιηθεί και δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...