Προπαγάνδα από τα αυστριακά ΜΜΕ

Η παραπληροφόρηση δεν είναι γνώρισμα μόνο των ελληνικών ΜΜΕ και κυρίως των αθηναϊκών, καθώς έκπληκτοι διαβάσαμε σήμερα δημοσιεύματα από Αυστρία που θεωρούν πως τα επεισόδια τα ξεκινήσαμε εμείς!!!
Προπαγάνδα από τα αυστριακά ΜΜΕ

Οι άνθρωποι εκτός από γελοίοι είναι και απίστευτα γελοίοι. Πάρτε μια γεύση από το τι γράφτηκε σε κάποια ΜΜΕ:

Laola1: "Μία ευκαιρία έκανε η Ραπίντ και προηγήθηκε με γκολ του Αλαρ, αλλά ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων από τους Ελληνες οπαδούς".

OO Nachrichten: "Η Ραπίντ ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε, αλλά το τελικό σκορ της αφήνει ελπίδες πρόκρισης".

Kurier: «Ταραχές πριν από το παιχνίδι. Σκάνδαλο το ότι ξεκίνησε. Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αναχαιτίσει τους Ελληνες οπαδούς".

Krone: "Βανδαλισμοί από τους φίλους του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι της Ραπίντ. Επεσαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα των φιλοξενουμένων κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης".

Πόσο καραγκιόζης πρέπει να είναι κάποιος για να γράψει τέτοια πράματα; Πόσο ανεύθυνος και κατευθυνόιμενος; Όλοι οι παραπάνω θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια βόλτα από το επίσημο site της Ραπίντ στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν πριν από το παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας για τα play offs του Europa League. Μετά από ανόητες ρίψεις πυροτεχνημάτων από την πλευρά των οπαδών μας, προς την κερκίδα που ήταν γεμάτη με φιλάθλους των γηπεδούχων".

Αλλά όταν ο ελληνικός (αθηναϊκός) κατακίτρινος Τύπος μόλις εχτές έγραψε και είπε τεράστιες ανακρίβειες τι μπορεί να περιμένει κάποιος από τους Αυστριακούς; 

Και κάτι τελευταίο που για μας λέει πολλά. Χτες την ώρα του αγώνα, την ώρα που εισπνέαμε τα ληγμένα δακρυγόνα της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που τα πιστόλια των φωτοβολίδων έβαζαν σε κίνδυνο δεκάδες ανθρώπινες ζωές, ιστοσελίδες που έκαναν το live από την Τούμπα, έγραφαν τα ίδια...

ΠΑΟΚτσήδες που έστελναν μηνύματα και τους ζητούσαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια έβλεπαν τα σχόλιά τους να μη δημοσιεύονται και οι συντάκτες να επιμένουν σε αυτά που έγραφαν. Ιδιαίτερα δύο ιστοσελίδες -θα ασχοληθούμε με αυτές συντομότατα- κυριολεκτικά μας έβγαλαν από τα ρούχα μας με τις ηλιθιότητες που ανέβαζαν οι ανεύθυνοι συντάκτες τους!!!

ΥΓ. Εσύ δε θα μας μιλήσεις εμάς για "παιδεία"... Δε σε παίρνει γιατί απλά δεν το χεις!

Διαβάστε ακόμη...