Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" υποδέχεται απόψε στην Τούμπα την Ραπίντ Βιέννης και θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για 3η συνεχόμενη φορά στους ομίλους του Europa League.
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Mια Τούμπα που μετά από αρκετό καιρό θα μαζέψει και πάλι πολύ κόσμο και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το γνωστό καμίνι βοηθώντας τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να κερδίσουν τους Αυστριακούς, σε μια αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ ΤV,  ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του παιχνιδιού στην ιστοσελίδα μας.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι για το ποιος αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία, με την πλάστιγγα πάντως να γέρνει υπέρ του Εργκους Κάτσε. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο πολύ γνωστές με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα την αποτελέσουν οι Έτο, Κουμαλο, Κατσικάς, και Λίνο.   Στο κέντρο ο Κάτσε (ή ο Φωτάκης) μαζί με τον Λάζαρ στα χαφ (στον άξονα) και ο Γεωργιάδης με τον Ρομπέρ στις πτέρυγες. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Αθανασιάδης και ο Γιάννου που δείχνει να προτιμάται από τον ανέτομο Σαλπιγγίδη, στο 4-4-2.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι: Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Πέλκας, Σταφυλίδης, Λόρενς, Χακόμπο

Ο Δώνης στις δηλώσεις του επεσήμανε πως η ομάδα θέλει σήμερα μια "καθαρή" νίκη, χωρίς δηλαδή να δεχτεί γκολ από τη Ραπίντ. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εγκυμονεί κινδύνους ενόψει της ρεβανς της επόμενης Πέμπτης στη Βιέννη.

Στο πλευρό του Δικεφάλου στο καθοριστικό αυτό παιχνίδι, όπως προαναφέραμε θα βρεθούν χιλιάδες οπαδοί του, που όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεφύγουν καθώς η UEFA καραδοκεί και δεν είμαστε για τιμωρίες. Σε αυτό το μήκος κύματος και η ανανοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη από την ΠΑΕ και προειδοποιεί τον κόσμο να προσέξει τη συμπεριφορά του και να συμπαρασταθεί χωρίς ακρότητες. Όποιος έχει κατά νου να πάει στο γήπεδο για δικούς του λόγους, προκαλώντας σκηνικά, ας καθίσει καλύτερα στο σπίτι του... Μπορούμε και χωρίς αυτόν σήμερα!

Και η Ραπίντ όμως θα έχει τη συμπαράσταση 800 οπαδών της που θα βρεθούν στη Θύρα 8 της Τούμπας.

Όσο για την σύνθεση που πιθανότατα θα κατεβάσε ο Σέτελ, ο Κένινκσχοφερ, θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Σίμπελσπμέργκερ θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Κάτζερ το αντίστοιχο αριστερό, ενώ οι Σονλάιτνερ και Γκέρσον θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χάικινεν και Κούλοβιτς θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ ο Χόφμαν θα έχει τον ρόλο του επιτελικού χαφ. Τη μεσαία γραμμή θα συμπληρώνουν οι Μπουργκστάλερ (δεξιά) και Ντράζαν (αριστερά), ενώ επιθετική αιχμή θα είναι ο Μπόιντ σε ένα 4-2-3-1.

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετήσεις μας με την ομάδα της Βιέννης κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...