Σφραγίζει την πρόκριση στα play offs

O ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 21:00 στην Τούμπα την Μπνέι Γιεχούντα και έχοντας σαν παρακαταθήκη το 0-2 του "Ραμάτ Γκαν", θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα play offs του Europa League...
Σφραγίζει την πρόκριση στα play offs

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 1, θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της στο live score της σελίδας μας.

Ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σταφυλίδη - Γκαρσία, αλλά έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες πλην του Χακόμπο φυσικά που δεν έχει δικαόιωμα συμμετοχής σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λίνο, Κατσικά, Κουμάλο, Έττο στην άμυνα, Ρομπέρ, Λάζαρ, Παναγιωτούδη, Γεωργιάδη στα χαφ και επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, με τον Γιάννου να διεκδικεί μια από τις δύο θέσεις, σε ένα 4-4-2. Σαλπιγγίδης και Παναγιωτούδης θα είναι τα νέα πρόσωπα στην 11άδα σε σχέση με αυτήν που παρατάχτηκε πριν μια εβδομάδα στο Τελ Αβίβ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Στάμου, Πέλκας, Κάτσε και Φωτάκης. Δύο από αυτούς θα κοπούν την τελευταία στιγμή.

Σε χτεσινές δηλώσεις του ο Δώνης τόνισε μεταξύ των άλλων για το παιχνίδι: "Κανένα ματς δεν είναι χαλαρή διαδικασία, ανεξαρτήτως σκορ. Στον αγωνιστικό χώρο μπαίνεις για να κερδίζεις και να αποκτάς καλή νοοτροπία. Ειδικά για εμάς που έχουμε νέα ομάδα, είναι σημαντικό να έχουμε κέρδη. Η έδρα μας να είναι σταθερή και να μην έχουμε απώλειες. Στο τελευταίο φιλικό παρότι ο αντίπαλος ήταν ισχυρός αλλά δεν είναι δικαιολογία. Θέλουμε να είμαστε καλά στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε στους παίκτες μας".

Γίνεται αντιληπτό πως εφησυχασμός λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα δεν υπάρχει και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις νίκες του απένατι στη Γεχούντα Μπνέι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο ο Ντρορ Καστάν δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και όχι για να χάσουμε". Ο προπονητής των Ισραηλινών δε θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον στόπερ Μόρι, ο οποίος στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν βασικός. Οπως έγινε γνωστό, ο Μόρι βρίσκεται στην Ολλανδία ώστε να δοκιμαστεί από την Φίτεσε...

Διαβάστε ακόμη...