Θα κριθείτε...

Με τρεις εκκρεμότητες έκλεισε τελικά ο φάκελος που υπέβαλε στην UEFA η διοίκηση της ΠΑΕ. Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Ίβιτς, Χαλκιά και Τσιρίλο...
Θα κριθείτε...

Οι παραπάνω παίκτες αποδείχτηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή αμετάπειστοι, δε δέχτηκαν τον προτεινόμενο διακανονισμό και έτσι ο φάκελος έκλεισε με ... ελλείψεις.

Εγώ δεν είμαι αυτός που υποστηρίζει ότι ο κάθε εργαζόμενος δε δικαιούται να πληρώνεται. Ίσα ίσα είμαι φανατικά της αντίθετης άποψης. Οι παραπάνω όμως παίκτες έχοντας εισπράξει τα τελευταία χρόνια από την ΠΑΕ εκατοντάδες χιλιάδες € έκαστος και γνωρίζοντας πολύ καλά πως από τον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα δεν έχασε κανείς λεφτά, όφειλαν να δείξουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και να μην τραβάνε το σκοινί στα άκρα.

Έγινε γνωστό πως η διοίκηση τους ανέφερε σε κατ' ιδίαν συναντήσεις ότι αν αγωνιστεί η ομάδα στο Europa League θα πληρωθούν πιο εύκολα, αλλά και οι τρεις αρνήθηκαν, δείχνοντας τις προθέσεις τους. Η οφειλή της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προς τους Χαλκιά, Ίβιτς, Τσιρίλο ξεπερνάει το 1 εκατ. € και είναι κάτι που δεν αποκλείεται να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ ακόμα και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μιλάμε για παίκτες που την τελευταία διετία αγωνιστικά βρισκόταν κάπου μεταξύ κερκίδας, πάγκου και γηπέδου, ιδιαίτερα οι Ίβιτς και Χαλκιάς. Έκπληξη προκαλεί και η στάση του Τσιρίλο αφενός γιατί το ποσό που του οφείλεται δεν είναι τόσο μεγάλο και αφετέρου γιατί με τη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα, έδειχνε να την πονάει. Βέβαια όπως λέει και ο σοφός λαός μας: "Τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς", μια φράση που κολλάει γάντι στην περίπτωση. 

Θα μου πει κάποιος εύλογα, όταν οι προηγούμενες διοικήσεις τους έκαναν αυτά τα μεγάλα συμβόλαια δεν έριχναν καμιά ματιά στο μέλλον; Δυστυχώς η σημερινή κατάσταση του ΠΑΟΚ δείχνει πως κανείς δεν κοίταξε την επόμενη μέρα, όλοι είδαν κοντόφθαλμα και κινήθηκαν στα πλαίσια του "λεφτά υπάρχουν".

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες εργαζόμενοι. έχουν να παίρνουν από τους εργοδότες μισθούς μηνών και υπόκεινται συνεχώς σε μειώσεις των μισθών τους έχοντας βιοποριστικό πρόβλημα, οι παραπάνω κύριοι που αμείβονται ηγεμονικά, με τη συμπεριφορά τους σκανδαλίζουν έναν ολόκληρο κόσμο.

Ελπίζω τη στάση τους να μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ με κυρώσεις από την UEFA, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση για πολλούς από εμάς θα θεωρηθούν "αυτουργοί" και θα επωμιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν...

Διαβάστε ακόμη...