H Τούμπα των προκρίσεων!

To “ασπρόμαυρο” ευρωπαϊκό σερί και η προσμονή για τη βραδιά που ο ΠΑΟΚ θα γράψει ιστορία!
Πηγή: paok24.com
H Τούμπα των προκρίσεων!
Photo Credits: @SDNA

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ γνώρισε έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό στην Τούμπα, παρά το ότι το σκορ του πρώτου αγώνα μακριά από το “σπίτι” του ήταν ευνοϊκό ή… διαχειρίσιμο.

Φυσικά, ο Δικέφαλος και ο κόσμος του έχουν βιώσει και ανεπανάληπτες εμπειρίες στην Τούμπα, με τους “ασπρόμαυρους” να προσδοκούν την ερχόμενη Πέμπτη να γράψουν την πιο “χρυσή” σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία τους!

Πάντως, τις τρεις τελευταίες φορές που ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να δώσει ευρωπαϊκό νοκ άουτ αγώνα – ρεβάνς στην έδρα του, τα κατάφερε περίφημα!

Συγκεκριμένα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του πανηγύρισαν την πρόκριση επί της Χάιντουκ Σπλιτ με σκορ 3-0 έχοντας προηγηθεί το 0-0 επί κροατικού εδάφους, “σφράγισαν” την πρόκριση στους ομίλους του φετινού Europa Conference League με τη νίκη τους με σκορ 4-0 επί της Χαρτς, έχοντας ως “προίκα” και τη νίκη με σκορ 2-1 στη Σκωτία και πέτυχαν μία επική πρόκριση εις βάρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με σκορ 5-1, στη ρεβάνς της ήττας με 2-0 στην Κροατία.

Για τέταρτη διαδοχική φορά λοιπόν την ερχόμενη Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του καλούνται να είναι συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία και την δόξα, διαθέτοντας ό,τι χρειάζεται για να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ και να δώσουν το “παρών” στα ημιτελικά του Europa Conference League!

Διαβάστε ακόμη...