Η UEFA έχει απορία για ΠΑΟΚ

Το αφιέρωμα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στον επαναληπτικό της Τούμπας.
Πηγή: forzaonline.gr
Η UEFA έχει απορία για ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline

Λαμβάνοντας υπόψιν την ιστορική ανατροπή του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα που έφερε το εισιτήριο για τους «8» του UEFA Europa Conference League, έχοντας πρωτίστως προδοθεί στα δικά του λάθη στο Μάξιμιρ ως απόρροια της ήττας που γνώρισε (2-0), η ευρωπαϊκή διοργάνωση φιλοξένησε ένα αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ με τίτλο «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει άλλη μια επιστροφή;». Γίνεται αντιληπτό πως η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο Βέλγιο άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, με την UEFA να στρέφει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το βλέμμα της στην τελική «μάχη» της Θεσσαλονίκης, εκεί που κρίνονται όλα ακόμη μία φορά.

Δείτε αναλυτικότερα όσα επισήμανε με γνώμονα το ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ:

«Σημειώθηκαν 93 λεπτά προκειμένου ο ΠΑΟΚ να συγκεντρώσει μια αξιόλογη προσπάθεια στο στόχο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι και ακόμη και τότε το φάουλ του Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία και τις ευκαιρίες της Κλαμπ Μπριζ, το βελγικό κλαμπ μετράει μόνο ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα με τον Χιούγκο Βέτλεσεν. «Κερδίσαμε, αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες», δήλωσε ο Μίχαλ Σκόρας.

Απεναντίας, ο Νίκι Χάγιεν έχει ήδη υποσχεθεί ότι οι παίκτες του δεν θα προσπαθήσουν να μείνουν στο προβάδισμά τους – έχοντας δει τον ΠΑΟΚ να διαλύει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» για να ανατρέψει ολοκληρωτικά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς την ανασταλτική τριάδα Ίγκορ Τιάγκο, Μαξίμ Ντε Κάιπερ και Μέχελε οπότε ο ΠΑΟΚ θα αισθανθεί μια πραγματική ευκαιρία για να βρεθεί στους 4».

Διαβάστε ακόμη...