Σε… άλλο πλανήτη και ο δήμαρχος Μπριζ

Το μόνο που είδε ήταν… βανδαλισμοί στην πόλη
Πηγή: paok24.com
Σε… άλλο πλανήτη και ο δήμαρχος Μπριζ

Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο δήμαρχος Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φο, απάντησε με το δικό του τρόπο αφού είναι ξεκάθαρο ότι μετά τις επίσημες κινήσεις τους ΠΑΟΚ σε όλους τους φορείς (αθλητικούς και θεσμικούς), υπάρχει ανησυχία στο Βέλγιο, με αφορμή τη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης προς τους οπαδούς του.

Ο δήμαρχος της πόλης, εξέφρασε την απορία του για τους εκδρομείς χωρίς εισιτήριο, ενώ έμειναν 8.000 απούλητα τα οποία η Μπριζ δεν έδωσε και παράλληλα έμεινε κόσμος εκτός, ενώ είχε εισιτήριο, ενώ για τη χρήση αντλίας νερού, απάντησε ότι έγινε για να απωθηθεί το πλήθος!

Παράλληλα, έκανε λόγο για βανδαλισμούς στην πόλη, «κάτι που δεν είναι καλό για τη φήμη της Θεσσαλονίκης», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσα καταλογίζει επισήμως ο ΠΑΟΚ με καταγγελία του στην UEFA και αιτήματα για επίσημα διαβήματα προς το Βέλγιο από θεσμικούς φορείς.

Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, τοποθετήθηκε ξανά νωρίτερα, δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις (όσο αστείες κι αν ήταν αυτές), όπως βέβαια και αυτές οι τοποθετήσεις του δημάρχου της πόλης, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας, έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο πλέον υψηλό επίπεδο…


 

Διαβάστε ακόμη...