Αστείες εξηγήσεις από την αστυνομία της Μπριζ

Ενώ παραδέχθηκε ότι άφησε εκτός γηπέδου κόσμο του ΠΑΟΚ με εισιτήριο!
Πηγή: paok24.com
Αστείες εξηγήσεις από την αστυνομία της Μπριζ

Η επίσημη καταγγελία του ΠΑΟΚ στην UEFA, τα αιτήματα για διαβήματα διαμαρτυρίας τόσο προς το υπουργείο Εξωτερικών όσο και προς τον υπουργό Αθλητισμού, αλλά και η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα, έχουν φέρει αναστάτωση στην αστυνομία της Μπριζ, η οποία προχώρησε σε νέες… διευκρινίσεις, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούν τη στάση που κράτησε προς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Λιν Ντεπόρτερ, με νέες της δηλώσεις της, επιβεβαίωσε ότι έμεινε κόσμος με εισιτήρια εκτός γηπέδου, αλλά τα έριξε… σε άλλο κόσμο του ΠΑΟΚ! «Το γεγονός ότι κάποιο φίλαθλοι με εισιτήρια έπρεπε δυστυχώς να μείνουν εκτός γηπέδου την τελευταία στιγμή, έχει να κάνει αποκλειστικά με συνοπαδούς τους που δεν είχαν εισιτήρια και έκαναν τα πάντα για να μπουν στο γήπεδο πριν ανοίξουν οι πόρτες» ήταν η απάντηση της.

Όσο για τις σοβαρές καταγγελίες για χρήση σπρέι πιπεριού, τις επιβεβαίωσε εμμέσως και αυτές, βρίσκοντας και πάλι προφάσεις, ενώ το όλο πρόβλημα προέκυψε από τη στάση των ίδιων των αστυνομικών, πριν φτάσουν σε αυτήν την ακραία πράξη. «Σε ένα συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μεγάλη πίεση στη θύρα των φιλοξενούμενων και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σπρωχνόταν, καθιστώντας την κατάσταση με τον στενό διάδρομο εκεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, για τους αστυνομικούς, τους συνοδούς και όλους τους οπαδούς» ήταν η απάντηση της.

Αστείες δικαιολογίες, για μία αδικαιολόγητη στάση προς εκδρομείς, που απλά ήθελαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας, πολλοί από αυτούς με τα εισιτήρια κανονικά στη διάθεσή τους και με 8.000 εισιτήρια από το χθεσινό παιχνίδι, να έχουν μείνει απούλητα από τη βελγική ομάδα…

Διαβάστε ακόμη...