Βάζει ξανά το ευρωπαϊκό κοστούμι του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρωτοπόρος στην Stoiximan Super League, έπειτα από την ισοπαλία του με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά για λίγο το πρωτάθλημα θα πρέπει να μπει στην άκρη. Διότι μπροστά υπάρχει μία ακόμη πρόκληση, αυτή τη φορά με ευρωπαϊκό αέρα.
Πηγή: thessports.gr
Βάζει ξανά το ευρωπαϊκό κοστούμι του ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paokfc.gr website

Μιλάμε για τους προημιτελικούς του Conference League απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, με το πρώτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη στο Βέλγιο (22:00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να έχει διαθέσιμο τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω ίωσης, αλλά ήδη είναι καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή και θα κριθεί από την κατάστασή του αν θα αγωνιστεί από την αρχή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο δεν είναι απίθανο να υπάρχουν κάποιες λίγες αλλαγές από τον Ρουμάνο προπονητή.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προπονηθούν στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας και έπειτα να αναχωρήσουν για την πρώτη τους «μάχη» με αντίπαλο τους Βέλγους ενώ πριν την αναμέτρηση στο «Γιαν Μπρέιντελ» ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του θα προχωρήσουν σε δηλώσεις με φόντο το μεγάλο παιχνίδι από την αίθουσα τύπου της έδρας των Βέλγων.

Διαβάστε ακόμη...