Καστορίνα για Μάρκος Αντόνιο και στο βάθος…Τούντορ

O Μάρκος Αντόνιο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο, το περασμένο καλοκαίρι, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να έρχεται στη Θεσσαλονίκη με θλάση τρίτου βαθμού.
Πηγή: paok24.com
Καστορίνα για Μάρκος Αντόνιο και στο βάθος…Τούντορ
Photo Credits: @paok24.com

Χάνοντας το πρώτο μισό -σχεδόν- τη σεζόν, ο 23χρονος χαφ άργησε πολύ να μπει στην αγωνιστική δράση του Δικεφάλου και δυσκολεύτηκε να βρει τον ρόλο του όταν πλέον η ομάδα είχε στηθεί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε αρκετά και ως επιτελικό μέσο πίσω από τον φορ, ελπίζοντας ότι θα του δώσει βοήθεια στις θέσεις των μεσοεπιθετικών, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είχε πέντε ποδοσφαιριστές.

Με τα δίδυμα στα χαφ να έχουν διαμορφωθεί, ο Μάρκος Αντόνιο δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού, πήρε ελάχιστα παιχνίδια ως βασικός, ακόμη λιγότερα κρίσιμα παιχνίδια και φτάσαμε στις τελευταίες δυο αγωνιστικές να είναι εκτός αποστολής.

Με την απαγορευτική ρήτρα των 8.000.000 ευρώ από τους Ιταλούς, η παραμονή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πολύ δύσκολη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γι’ αυτό και στη Λάτσιο έχουν ήδη να σκέφτονται την επιστροφή του, με ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας να επαναφέρουν τον Μάρκος Αντόνιο στο επίκεντρο.

«Ο Μάρκος Αντόνιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήρθε στην Ελλάδα με ένα πρόβλημα τραυματισμού και έχασε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, τώρα έχει ενσωματωθεί με το σύνολο. Τον χρησιμοποιούμε σε διάφορους ρόλους, τόσο στο κέντρο όσο και ως επιτελικό πίσω από τον φορ. Μας δίνει βοήθειες και ο χρόνος συμμετοχής του αυξάνεται. Στην Ελλάδα λένε καλά λόγια για αυτόν» δήλωσε ο εκ των βοηθών του Ράζβαν Λουτσέσκου, Τζιαμπάολο Καστορίνα, σε ένα από αυτά τα μέσα.

Θυμίζουμε πως στη Λάτσιο, πρόσφατα άλλαξε χέρια η τεχνική ηγεσία και από τον Μαουρίτσιο Σάρι, ανέλαβε την ομάδα ο πρώην του Δικεφάλου, Ιγκόρ Τούντορ. Στην Ιταλία μάλιστα, αναφέρουν πως στον Κροάτη προπονητή μπορεί να φανεί χρήσιμος ο Μάρκος Αντόνιο, ακόμη και σε ρόλο δεκαριού.

Διαβάστε ακόμη...