Τα συγχαρητήρια τριών ελληνικών ομάδων στον ΠΑΟΚ

Ποιοι έσπευσαν να απονείμουν τα εύσημα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ για την πρόκριση...
Πηγή: paok24.com
Τα συγχαρητήρια τριών ελληνικών ομάδων στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paokfc.gr website

Σε μία βραδιά-όνειρο στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Conference League. Ο Δικέφαλος στη προημιτελική φάση θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ αν καταφέρει και προκριθεί, τότε στα ημιτελικά θα διασταυρωθεί με μια εκ των Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα.

Αρκετοί σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας έσπευσαν να συγχαρούν παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Europa Conference League. Ας δούμε αναλυτικά ποιοι απένειμαν τα εύσημα στους «ασπρόμαυρους» μετά το τέλος του αγώνα.

Η διοίκηση του ΟΦΗ έστειλε τα συγχαρητήριά της σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τις προκρίσεις τους στα προημιτελικά του Europa Conference League. Με ποστάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Κρητικοί έκαναν λόγο για ένα σπουδαίο βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά, αναφέρουν στο ποστάρισμά τους: «Σπουδαίο βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα προημιτελικά του Conference League».

Επίσης, με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook η ΠΑΕ Παναιτωλικός συνεχάρη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τις μεγάλες τους προκρίσεις με ανατροπή στα προημιτελικά του Γιουρόπα Κονφερανς Λιγκ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τις προκρίσεις τους στα προημιτελικά του Europa Conference League»

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΠΑΕ Κηφισιά, η οποία με ανάρτησή της στα Social Media έγραψε:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την ιστορική πρόκριση αμφοτέρων στους «8» του Conference League. Η ευχή μας είναι και οι δύο ελληνικές ομάδες να πάνε ακόμη πιο ψηλά, μέχρι και τον τελικό του Conference League.

Πολλά συγχαρητήρια!»

Διαβάστε ακόμη...