Μέγας είσαι ΠΑΟΚ!

Μέγας είσαι ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Μυθική, κολοσσιαία, ανυπέρβλητη εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, νίκη με 5-1 και πρόκριση στους «8» της Ευρώπης...

Αίμα κ άμμος. Το ματς ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που βρήκαν την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυρία. Αρνητικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη, ήττα σε ντέρμπι και με εμφανές πνευματικό ζήτημα. Έπρεπε να βγει η αντίδραση, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να υψώσει ανάστημα.

Και αυτό έγινε. Μέσα σε μια Τούμπα καζάνι με 25.000 πιστούς, ο Δικέφαλος του Βορρά άρπαξε τον αντίπαλο από τον λαιμό. Συνεχές pressing, συνεχείς κατοχές και ευκαιρίες και μια ανατροπή που ήρθε από το πρώτο ημίχρονο, βγαλμένη από τα όνειρα μας.

Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως, στο κακό διάστημα της ομάδας (γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζει και ο αντίπαλος), η ομάδα στάθηκε όρθια και με τον κόσμο λυσσαλέα δίπλα της, κατόρθωσε να φτάσει στον Ευρωπαϊκό θρίαμβο.

Αγωνιστικά, δεν υστέρησε κανείς. Οι πάντες έδειξαν αυτοθυσία και αυταπάρνηση και υπερέβαλλαν τον εαυτό τους, με μπροστάρη τον 38χρονο Βιεϊρίνια, ο οποίος έδωσε μέταλλο, υπόσταση και αγωνιστική ανάταση στην ομάδα.

Μια τεράστια επιτυχία, μια ιστορική νύχτα. Ο ΠΑΟΚ που είναι και πάλι στην προημιτελική φάση, ο ΠΑΟΚ που είναι μέσα σε δύο στόχους, ο ΠΑΟΚ που συνεχίζει να ονειρεύεται.

Η ομάδα οφείλει τώρα να εκμεταλλευτεί τις είκοσι μέρες διακοπής που έρχονται, ώστε να ανασυνταχθεί και να μπει με όλες τις δυνάμεις της στην τελική ευθεία της χρονιάς.

Υ.Γ: Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, ΠΑΟΚΑΡΑ, ΠΑΟΚΑΡΑ σ’ αγαπώ.

Διαβάστε ακόμη...