Ακάθεκτη η Καραμπάγκ, ισοπαλίες για Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Καραμπάγκ, η οποία κέρδισε και την Ζίρα και έφτασε τις έξι σερί νίκες.
Ακάθεκτη η Καραμπάγκ, ισοπαλίες για Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς

Εντός έδρας ισοπαλίες για Φιορεντίνα και Σλόβαν Λίμπερετς κόντρα σε Σαμπντόρια και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα. Διαβάστε αναλυτικά για τις επιδόσεις των αντιπάλων του Δικεφάλου το Σαββατοκύριακο.

 Φιορεντίνα-Σαμπντόρια 1-1

Την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Φιορεντίνα που έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με την Σαμπντόρια. Ήταν η τρίτη ισοπαλία των Βιόλα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για την Serie A

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Κάλινιτς που έψαχνε το γκολ. Εν τέλει αυτό ήρθε στο 37′ με μία σέντρα σουτ του Μπερναρντέσκι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 57′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μουριέλ, μετά από σέντρα του Ρετζίνι. Μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να πάρουν το τρίποντο αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Αστόρι, Βαλέρο, Μίλιτς (87′ Βετσίνο), Ίλισιτς, Μπαντέλι (71′ Σάντσες), Κάλινιτς, Τέγιο (65′ Τσιέσα), Μπερναντεσκι.

Σλόβαν Λίμπερετς-Σπάρτα Πράγας 0-0

 Τέταρτο παιχνίδι στην σειρά που η Σλόβαν Λίμπερετς δεν πανηγυρίζει την νίκη, η οποία κόλλησε στο μηδέν απέναντι στην Σπάρτα Πράγας και δεν κατάφερε να πλησιάσει τις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 42′ η Σπάρτα έμεινε με 10 παίκτες αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο και μοιραία δεν πήραν κάτι περισσότερο από τον βαθμό.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Νιτριάνσκι (63′ Κομλιτσένκο), Κουφάλ, Ποκόρνι, Φολπρέχτ, Μπαρτλ (86′ Ναβράτιλ), Μπρέιτε, Βουχ, Σικόρα, Σέφτσικ, Μπάρος.

Ζίρα-Καραμπάγκ 0-2

Εντυπωσιακή η Καραμπάγκ στο διάστημα μεταξύ των δύο διακοπών για τις εθνικές ομάδες. Μέσα σε 20 μέρες περίπου οι Αζέροι πέτυχαν έξι σερί νίκες και πλέον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μαζί με την Καμπάλα, έχοντας από 25 βαθμούς. Η αντίπαλος του Δικεφάλου στον όμιλο του Europa League, επικράτησε δύσκολα της Ζίρα με 0-2 χάρις σε τέρματα των Κιντάνα στο 69′ και Γιουνουσάτζε στο 80′ και έπιασε την βασική της αντίπαλο στην κορυφή, αφού εκείνη έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Αζάλ.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Σέχιτς, Γκουρμπάνοφ, Ντασντεμίροφ, Μεντβέντεφ, Γιουνουσάτζε, Εμιρκουλίεφ, Μίτσελ, Ισμαΐλοφ (58′ Κιντάνα), Καράγιεφ, Ελεσγκέροφ (65′ Μαντατόφ), Ρεϊνάλντο (87′ Μουαρέμ).

Διαβάστε ακόμη...