Διπλά για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, ανεβαίνει η Σλόβαν

Με νίκες συνέχισαν οι τρεις αντίπαλοι του Δικεφάλου στον όμιλο του Europa League, στις εγχώριες υποχρεώσεις τους την τελευταία αγωνιστική. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις του μέσα από το paokfc.gr.
Διπλά για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, ανεβαίνει η Σλόβαν

Κάλιαρι-Φιορεντίνα 3-5

Τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχε στην Serie A έδωσε η Φιορεντίνα, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κάλιαρι, σε ένα ματς γεμάτο γκολ και θέαμα, το οποίο αποζημίωσε όσους αποφάσισαν να το παρακολουθήσουν.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Βιόλα και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ντι Τζενάρο μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ίλισιτς στην συνέχεια έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, ο Σαού λίγο έλειψε να αυξήσει το προβάδισμα της Κάλιαρι και από το 20′ και μετά ανέλαβαν δράση οι Κάλινιτς και Μπερναρντέσκι. Ο Κροάτης αρχικά ισοφάρισε με κοντινή προβολή, στο 26′ σέρβιρε στον Μπερναρντέσκι για το 1-2, ο νεαρός Ιταλός με άπιαστο σουτ έκανε το 1-3 και ο Κάλινιτς στο 39′ πέτυχε το τέρταρτο τέρμα της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο φορ των Βιόλα ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, με κεφαλιά στο 53′ μετά από σέντρα του Τέγιο και από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση της ομάδας του Πάουλο Σόουζα και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τον Καπουάνο στο 62′ και τον Μποριέλο στο 77′, με τα οποία γράφτηκε το τελικό 3-5.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα:Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Αστόρι, Ολιβέρα, Σαλσίδο, Βαλέρο (65′ Σάντσες), Ίλισιτς (76′ Χάτζι), Βεντσίνο, Κάλινιτς, Τέγιο (88′ Ντικς), Μπερναρντέσκι.

Σλόβαν Λίμπερετς-Χράντεκ Κραλόβε 2-0

Να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του Τσέχικου Πρωταθλήματος κατάφερε η Σλόβαν Λίμπερετς με την νίκη της επί της Χράντεκ Κραλόβε στο U Nisy. Πρωταγωνιστής για την αντίπαλο του Δικεφάλου ο Μπαρτλ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ήταν ανοιχτό και οι ευκαιρίες χανόταν η μία μετά την άλλη εκατέρωθεν. Στο δεύτερο μέρος όμως η Σλόβαν παρουσιάστηκε αποφασισμένη, έπαιξε ορθολογικά και κατάφερε να προηγηθεί με κοντινή προβολή του Μπαρτλ μετά από γύρισμα του Σέφτσικ στο 69′ Δέκα λεπτά οι δύο παίκτες επανέλαβαν τις ενέργειές τους και έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ που κλείδωσε την νίκη.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Λάτκα, Μπάρτοσακ (68′ Σικόρα), Κουφάλ, Χοβόρκα, Φολπρέχτ, Μπαρτλ (86′ Καραφιάτ), Μπρέιτε, Βουχ, Μάρκοβιτς, Κομλιτσένκο (46′ Σέφτσικ).

Νέφσι Μπακού-Καραμπάγκ 0-2

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Καραμπάγκ, η οποία μετά από την νίκη επί του Δικεφάλου την περασμένη Πέμπτη, νίκησε και την Νέφτσι Μπακού εκτός έδρας και πλησίασε στους δύο πόντους την πρωτοπόρο Γκαμπάλα, που αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Σιμγκαγίτ.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29′ με τον Αμιρκουλίεφ, έκαναν σωστή διαχείριση της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος βρήκαν και δεύτερο γκολ, χάρις σε αυτογκόλ του Ζάιρο, με το οποίο κλείδωσαν μία πολύ σημαντική νίκη.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Σέχιτς, Άγκολι, Ντασντεμίροφ, Μεντέντεβ, Χουσεΐνοφ, Εμιρκουλίεφ, Κουιντάνα, Μουαρέμ (67′ Μεντέτοβ), Ρίτσαρντ (90+2′ Ελεσγκέροφ), Ντίνιεφ, Ν'ντλόβου (88′ Γκαράγιεφ).

Διαβάστε ακόμη...