Τριάρα η Καραμπάγκ, ισοπαλίες για Φιορεντίνα, Λίμπερετς

Η Καραμπάγκ πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ πέτυχε μια άνετη εντός έδρας νίκη, η Φιορεντίνα "κόλλησε" στο μηδέν και η Σλόβαν Λίμπερετς συνέχισε να προβληματίζει με την πορεία της.
Τριάρα η Καραμπάγκ, ισοπαλίες για Φιορεντίνα, Λίμπερετς

Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr τις επιδόσεις των τριών αντιπάλων του Δικεφάλου στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φιορεντίνα-Αταλάντα 0-0

Νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την Αταλάντα εντός έδρας και έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία της Serie A. Οι Βιόλα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Μάλιστα λίγο έλειψε η Αταλάντα να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Κόντε σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο καλές ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα με τους Κάλινιτς και Μίλιτς να μην βρίσκουν δίχτυα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Φιορεντίνα να πιέζει και την Αταλάντα να ψάχνει την κόντρα επίθεση. Σε μια από τις αντεπιθέσεις, ο Κούρτιτς απείλησε για το 0-1, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Κάλινιτς θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στη Φιορεντίνα με κεφαλιά. Το αποτέλεσμα αυτό, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, καθιστά επισφαλή τη θέση του Πάουλο Σόουζα στον πάγκο.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα:Ταταρουσάνου, Αστόρι, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Μίλιτς (59′ Τέγιο), Μπαντέλι, Σάντσες (59′ Βεντσίνο), Μπερναρντέσκι, Βαλέρο, Μπαμπακάρ (83′ Ζάρατε), Κάλινιτς.

Ντούγκλα Πράγας – Σλόβαν Λίμπερετς 0-0

Αδυνατεί να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας η Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ντούγκλα Πράγας και παραμένει μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και οι δύο ομάδες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες καθ'όλη την διάρκεια του 90λεπτου. Η Σλόβαν μπήκε πιο δυνατά και απείλησε πρώτη σε δύο περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και άρχισαν να δημιουργούν κινδύνους, αλλά ο Ντουμπράβκα, πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό του αγώνα και οι εκατέρωθεν τελικές προσπάθειες άρχισαν να έρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, μα δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η σύνθεση της Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπάρτοσακ, Καραφλάτ, Κουφάλ, Χοβόρκα, Μπαρτλ (83′ Μάρκοβιτς), Μπρέιτε, Βουχ, Σικόρα (72′ Φολπρέχτ), Σέβτσικ, Μπάρος (79′ Κομλιτσένκο).

Καραμπάγκ-Σιμγκαγίτ 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την Καραμπάγκ μετά από δύο σερί απώλειες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Ένα άκρως σημαντικό τρίποντο για τους πρωταθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία της Γκαμπάλα με την Ίντερ Μπακού και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις πόντους.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Την λύση έδωσε ο Μίτσελ στο 42′ για να έρθει ο Γουρμπάνοφ δύο λεπτά αργότερα και να διπλασιάσει τα τέρματα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ και να κλειδώσει την νίκη.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η Καραμπάγκ έκανε συντήρηση δυνάμεων, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο, ενώ ο Ν'ντλόβου στο 93′ έδωσε πανηγυρικό τόνο στην νίκη.

Η σύνθεση της Γκαραμπάγκ: Σέχιτς, Γκουρμπάνοφ, Ντασντεμίροφ, Μενβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Μίτσελ (80′ Εμιρκουλίεφ), Κουιντάνα, Ρίτσαρντ, Ντινίεφ (80′ Ελεσγκέροφ), Ρεϊνάλντο (67′ Μουαρέμ), Ν'ντλόβου.

Διαβάστε ακόμη...