Ήττες για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, νίκη η Σλόβαν

Η Καραμπάγκ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής με την γνώριμη Καμπάλα, η Σλόβαν συνήλθε από ίωση και ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα γνώρισε την ήττα.
Ήττες για Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, νίκη η Σλόβαν

Αυτό είναι το report των αντιπάλων μας στο Europa League.

Τορίνο-Φίορεντίνα 2-1

Ούτε τώρα νίκη για την Φιορεντίνα στην Serie A. Η ομάδα του Πάουλο Σόόυζα ηττήθηκε στην έδρα της Τορίνο με 2-1 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι Βιόλα μετά την άνετη νίκη επί της Καραμπάγκ δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και η Τορίνο στο 15′ πήρε προβάδισμα με τον Φαλκέ, έπειτα από λάθος του Σαλσίδο, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Ταταρουσάνου. Μετά το γκολ η Φιορεντίνα έδειξε σημάδια ανάκαμψης, αλλά ο Χαρτ σταμάτησε τον Κάλινιτς και ο Σάντσες αστόχησε στις δύο μεγαλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους.

Η ιστορία επαναλήφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και 15 λεπτά μετά την έναρξή του, ο Φαλκέ έβγαλε με υπέροχη μπαλιά τον Μπενάσι μόνο με το τέρμα για το 2-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Φιορεντίνα, η οποία βρήκε γκολ στο 84′ με κεφαλιά του Μπαμπακάρ, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Αστόρι, Σαλσίδο, Σάντες, Βαλέρο, Μίλιτς, Ίλισιτς (46′ Ζάρατε), Μπαντέλι (68′ Βετσίνο), Κάλινιτς, Μπερναρντέσκι (68′ Μπαμπακάρ)

Σλόβαν Λίμπερετς-Τέπλιτσε 2-0

Επιτέλους νίκη για την Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία μετά από τρεις σερί ήττες (μία για το Europa League από τον ΠΑΟΚ και δύο για το πρωτάθλημα), πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στην Τέπλιτσε και έφτασε τους οχτώ βαθμούς σε εννιά αγώνες.

Η Σλόβαν ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μπήκε δυνατά και ξεκίνησε να απειλεί από τα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να σημειώσει κάποιο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η λύτρωση για την αντίπαλο του Δικεφάλου, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 56′ με ωραίο σουτ του Φολπρέχτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπρέιτε έγραψε το τελικό σκορ και πάλι με σουτ.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Καραφιάτ, Κουφάλ, Χοβόρκα, Φολπρέχτ, Μπαρτλ (79′ Σουκένικ), Μπρέιτε, Βουχ, Σικόρια, Μάρκοβιτς (67′ Σέβτσικ), Κομλιτσένκο (85′ Μπάρος)

Καμπάλα-Καραμπάγκ 2-0

Ντέρμπι κορυφής είχαμε στο Αζερμπαϊτζάν, όπου η Καμπάλα φιλοξένησε την Καραμπάγκ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν το τρίποντο για να πιάσουν στην κορυφή την Καμπάλα, αλλά το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν αρκετό για να τους χαρίσει την νίκη.

Στο 11′ ο Οζόμπιτς άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και στο 14′ ο Νταμπό έγραψε το 2-0. Παρά τις πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Καραμπάγκ μοιραία έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την Καμπάλα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με την Ίντερ Μπακού να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Σαράνοφ, Αγκόλι, Γκουρμπάνοφ, Χουσεΐνοφ, Γιουνουσάτζε, Κουιντάνα, Μουάρεμ (68′ Ρεϊνάλντο), Καράγιεφ, Ρίτσαρντ, Ντινίεφ (46′ Μίτσελ), Ν'ντλόβου (46′ Μεντέτοφ)

Διαβάστε ακόμη...