Αγώνας χωρίς φαβορί

Ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς, Χέντρι Τρπισόφσκι μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα των ομίλων του Εuropa League με τον ΠΑΟΚ.
Αγώνας χωρίς φαβορί

Φυσικά ο τεχνικός της τσέχικης ομάδας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν με την ομάδα του αυτή την εβδομάδα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Δικέφαλος δεν είναι το φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πόσο σας έχει επηρεάσει όλο αυτό που συνέβη με τον ιό και την καραντίνα;

«Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ και στην έως τώρα μου συμβαίνει πρώτη φορά 3 μέρες δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε. Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, αύριο θα φανεί πόσο μας επηρέασε και πως θα τα βγάλουμε πέρα.Ήταν δύσκολο, κάποιοι παίκτες πέρασαν πολύ δύσκολα».

Πόσοι παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα;

«Συνολικά ήταν 16 παίκτες με προβλήματα, όποτε σίγουρα κάποιοι δεν θα παίξουν. Είμαστε σε στάδιο που βλέπουμε τι γίνεται. Το τελικό αποτέλεσμα και η τελική επιλογή παικτών θα γίνει αύριο».

Ποια η γνώμη σας για τον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τους πρώτους αγώνες διαφορετικά από ότι παίζε στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ξέρε να κρατάει την μπάλα και έχε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στο ένας προς ένας. Έχει καλύτερη επίθεση από ότι άμυνα».

Σκεφτήκατε να αναβάλετε το ματς;

«Την Παρασκευή ήμαστε σε κατάσταση που δεν μπορούσαμε να παίξουμε και σκεφτόμασταν ότι θα ακυρωθεί το παιχνίδι. Την τελευταία λέξη την είχαν οι γιατροί που την Τρίτη αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την καραντίνα».

Από που προήλθαν αυτά τα προβλήματα που είχατε;

«Εμφανίστηκαν τα προβλήματα μας μετά την επιστροφή μας από το Μπακού και δεν ξέρουμε από που προήλθαν».

Είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ μετά από όλα όσα έγιναν;

«Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν φαβορί, σίγουρα θα μας επηρεάσουν, αλλά κανείς δεν θα μας ρωτήσει μετά το ματς τι έγινε πριν, αν ήμαστε καλά ή όχι. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίξουμε καλά εδώ».

Τι ξέρετε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Έχουμε εμπειρίες από οπαδούς, είδα κάποια video από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ενθουσιώδεις και πετάνε πράγματα μέσα το γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα έρθουν αρκετοί και ανυπομονούμε για αυτό. Ελπίζω να νικήσουν στην κερκίδα και εμείς στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...