Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται τη Φιορεντίνα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League...
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Ο σημαντικός αυτός αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:05, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE Sports 4, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας και στην 19μελή αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λέοβατς - Τζαβέλλας - Κρέσπο - Μάτος, στη μεσαία γραμμή Τσίμιροτ - Κάνιας - Σάκχοφ (λίγες πιθανότητες ο Μπίσεσβαρ) και στην επίθεση Κάμπος - Αθανασιάδης - Ροντρίγκες.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Για τη Φιορεντίνα, έχω πολύ θετική άποψη για αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πρώτες ομάδες στο campionato, το οποίο γνωρίζουμε όλοι ότι είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει καλές μονάδες, έναν πολύ καλό προπονητή, με συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει πως έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας"

Όσον αφορά τον αντίπαλο, με την αποστολή της Φιορεντίνα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι:  Αστόρι, Μπάντελι, Μπερναντέσκι, Κιέζα, Κριστόφορο, Ντε Μάιο, Ντραγκόφσκι, Ίλισιτς, Κάλινιτς, Μπαμπακάρ, Λετσερίνι, Μίλιτς, Ροντρίγκεζ, Σαλσέδο, Oλιβέρα, Σάντσεζ, Ταταρουσάνου, Τέλιο, Τόμοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Βατσίνο, Ζαράτε.

Το παιχνίδι ορίστηκε να το σφυρίξει ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπόγιαν Ουλ και Τόμας Κλαντσνικ, επιπρόσθετους τους Ρομπέρτο Πονίς και Νετσκ Κατζιτάζοβιτς , ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σλοβάκος, Αντριάτζ Κόβασιτς. Παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Άγγλος Γκράχαμ Χόβερ και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιούνι Χίτια από την Φινλανδία.

Στην Τούμπα θα βρεθούν και 70 περίπου Ιταλοί οπαδοί και τελικά θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8... 

Διαβάστε ακόμη...