Τέλος (για φέτος) το ευρωπαϊκό όνειρο!

Σε παιχνίδι του ομίλου μας που ολοκληρώθηκε, η Κράσνονταρ κέρδισε την Μπορούσια Ντότρτμουντ με 1-0 και αναρριχήθηκε στην κορυφή, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "32"!
Τέλος (για φέτος) το ευρωπαϊκό όνειρο!

Οι Ρώσοι επικράτησαν των Γερμανών με 1-0 χάρη σε γκολ που σημειώθηκε μόλις στο 1', με εύστοχο πέναλτι του Μαμάεφ. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Χούμελς, αλλά η παράβαση (κράτημα) έγινε εκτός περιοχής!

Η παίκτες τις Ντόρτμουντ είδαν τρεις προσπάθειές τους να καταλήγουν στα δοκάρια (Ράμος στο 8', Βάιγκλ στο 63', Μιχταριάν στο 75') και πλέον με 10 βαθμούς βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου, ενώ οι Ρώσοι με ίδιους βαθμούς (10), αλλά με υπέρ τους το πλεονέκτημα τερμάτων (2-1 και 0-1), έπιασαν κορυφή.

Μετά από αυτήν την μάλλον απρόβλεπτη εξέλιξη, το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα είναι αγώνας γοήτρου και τίποτε περισσότερο... 

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γεντζέιτσικ, Γκράνκβιστ, Σίγκουρτσον, Καλέσιν, Καμπορέ, Αχμέντοβ (85' Τορμπίνσκι), Μαουρίσιο Περέιρα (74' Γκαζίνσκι), Σμόλοβ, Μαμάεβ (84' Λαμπόρντε), Αρί.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (80' Γκίντερ), Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Βάιγκλ (86' Λέιτνερ), Γκονσάλο Κάστρο, Χόφμαν (68' Γιανουζάι), Μχιταριάν, Αντριάν Ράμος.

 

Διαβάστε ακόμη...