"Σε όλα τα παιχνίδια πηγαίνουμε για τη νίκη (vid)"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέλυσε τα αίτια της σημερινής ήττας...
"Σε όλα τα παιχνίδια πηγαίνουμε για τη νίκη (vid)"

Για το παιχνίδι: «Χάσαμε και δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου, παρά μόνο συγχαρητήρια γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Θεωρώ ότι προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι, βρήκαμε απέναντί μας μία καλή Κράσνονταρ και χάσαμε το ματς».

Για το αν θα επικεντρωθεί η ομάδα τώρα στο πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τρεις βαθμούς, ήταν η πρώτη ήττα μας και θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής στον όμιλο. Σήμερα η Κράσνονταρ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη και τη πήρε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για  τη νίκη».

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα: «Δεν συμφωνώ ότι ήταν κάτι συγκεκριμένο που δεν δούλεψε σωστά, προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, και θεωρώ ότι ήμασταν συμπαγείς και η ιδέα που είχαμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε κι ένας καλός αντίπαλος. Και σήμερα είχαμε μία πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο σουτ που έκανε η Κράσνονταρ κατάφερε να σκοράρει. Αν δεχόμαστε γκολ όταν έχουμε δέκα παίκκτες πίσω από τη μπάλα, γι' αυτό δε φταίει η τακτική αλλά κάτι άλλο».

Για τη νέα τακτική κι αν θα την ξαναεφαρμόσει : «Το τι θα γίνει στη σεζόν θα το δούμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν αυτό που τους ζήτησα, ίσως να είχαμε ένα θέμα στην τελική προσπάθεια, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί».

Για τον Kλάους και τον Χαρίση: «Ο Χαρίσης ήταν ίσως ας ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι. Για τον Κλάους, είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του. Οι κινήσεις του ήταν καλές, μου άρεσε το πνεύμα που έδειξε».

Για την σημερινή διαιτησία  και τις καιρικές συνθήκες: «Ο καιρός δεν επηρέασε κάποια από τις δύο ομάδες. Όσο για τις διαμαρτυρίες, επιλέγω να εμπιστεύομαι το ένστικο των ποδοσφαιριστών κι όταν θεωρούν ότι κάτι δεν πήγε καλά, εγώ τους πιστεύω».

Για το πως  οι αντίπαλοι με ελάχιστες φάσεις  πετυχαίνουν γκολ στον ΠΑΟΚ : «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 2 πράγματα. Το ένα να δίνεις τα πάντα και το δεύτερο ο αντίπαλος. Αν δίνεις τα πάντα και ο αντίπαλος σκοράρει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».

Για την αστάθεια που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην απόδοση του από ματς σε ματς: «Στα περισσότερα παιχνίδια οι εμφανίσεις μας ήταν καλές. Επίσης είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με ομάδες όπως η Κράσνονταρ, η Ντόρτμουντ και ο Ολυμπιακός οφείλεις να προσαρμοστείς μέχρι ένα σημείο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο μετά από μία ήττα, τα πράγματα πήγαν καλά σήμερα και δεν θα άλλαζα κάτι».

Διαβάστε ακόμη...